Hotel Evason Ana Mandara Nha Trang Resort

  Vietnam, Nha Trang

Ana Mandara Resort

    Vietnam, Nha Trang
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Program zájazdu:
1. deň ODLET Z VIEDNE
Odlet z Viedne s prestupom do Saigonu
2. deň SAIGON
Prílet do Saigonu, transfer do hotelu, ubytovanie. Popoludňajšia prehliadka mesta s návštevou perál starej vietnamskej architektúry - chrámu Thien Hau, pagody Giac Lam a pagody Jadeitového cisára.
3. deň SAIGON
Raňajky.Možnosť celodenného fakultatívneho výletu do delty Mekongu či návštevy centra náboženstva Cao Dai spojená s prehliadkou tunelov Vietkongu Cu Chi.Večer voľno.
4. deň SAIGON - NHA TRANG
Raňajky. Odjazd autobusom do Nha Trangu. Ubytovanie vo vybranom hoteli.
5. - 8. deň NHA TRANG
Raňajky. Voľno. Z fakultatívnych výletov odporúčame: poldenná prehliadkamesta s návštevou čamských veží Po Nagar, ďalej výlety so šnorchlovaním na blízkych ostrovčekoch Mun, Tam a Mieu s morským akváriom Tri Nguyen pod šírym nebom, prípadne dvojdenný fakultatívny výlet do oblasti Buin Ma Thuot, kopcovitej oblasti s dedinami horských kmeňov, s nepriepustnými pralesmi, kde doteraz žijú posledné divoké slony.Oblasť je tiež známa pestovaním vynikajúcej kávy.
9. deň NHA TRANG - SAIGON - VIEDEŇ
Raňajky. Skorý ranný odchod na letisko, odlet do Saigonu, odlet do Viedne s prestupom.
10. deň PRÍLET DO VIEDNE
Popis hotelu Ana Mandara Resort ***** 5*
Popis: luxusný štýlový resort so 68 izbami ležiaci priamo na pláži. Pavilóny sú postavené s citom tak, aby pripomínali architektúru tradičnej vietnamskej dediny.
Pláž: piesočnatá, priamo pri hoteli.
Vybavenie: reštaurácia, niekoľko barov, kaviareň, konferenčné a business centrum, knižnica s rozsiahlou zbierkou kníh o vietnamskej problematike, detská opatrovateľka.
Zábava a šport: karaoke, diskotéka, bazén, fitnes centrum, masáže, tenisové kurty, ihrisko na plážový volejbal, badminton a petangue, potápačské centrum, vodné športy.
Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania Á la carte.
Vybavenie izieb: klimatizácia, stropný ventilátor, satelitný TV, kúpeľňa s WC, fén, telefón, izbový trezor, varná kanvica. Každá izba má vlastnú terasu. Izby v základnej ponuke majú výhľad do záhrady.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Evason Ana Mandara Nha Trang Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 876 324
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-ana-mandara-resort-vietnam-pevnina-vietnam-z876324/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Vietnam

Krajina bývalej Indočíny má svojim návštevníkom veľa čo ponúknuť. Stačí sa zamyslieť nad miestnou tradičnou kultúrou a okolitými vplyvmi na ňu najmä počas posledného tisícročia. Táto zmes robí z Vietnamu ťažisko kultúrnych hodnôt a odkazov na vývoj ľudskej spoločnosti v juhovýchodnej Ázii. Na túto oblasť mala už od nepamäti silný vplyv predovšetkým Čína, v čase kolonializmu sa pridalo Francúzsko a ďalšie okolité prvky orientu, ktoré v nedávnej dobe ešte dotvorili vplyvy komunizmu. Našťastie, krvavá minulosť je už preč a Vietnam sa otvoril turistom, ktorí nestačia žasnúť, aké poklady krajiny ukrýva. Návštevníkov očarí nielen nádhernými tropickými a subtropickými scenériami a krásnou prírodou zahŕňajúcou ryžové políčka, pláže s bielym pieskom, tyrkysové more, horské chrbty s divokou vegetáciou, ale aj svojráznou kultúrou, zvykmi a výnimočne výbornou kuchyňou. Atmosféru dokresľujú taktiež rušná veľkomestá.

Vietnam - viac informácií