Explorer Hotel Hinterstoder

  Rakúsko, Horné Rakúsko, Hinterstoder

Explorer Hotel Hinterstoder

    Rakúsko, Hinterstoder / Wurzeralm, Horné Rakúsko, Hinterstoder
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Cena obsahuje
Ubytování se snídaní, využívání wellness dle popisu, Wi-Fi, od 4 nocí pobytu pojištění storna zájezdu, od 7 nocí pobytu zdarma rakouská dálniční známka.
Cena neobsahuje
Povinná úhrada na místě: pobytová taxa cca €2.50/ os. / noc.
Explorer Hotel Hinterstoder
Proč si vybrat hotel Hinterstoder wifi zdarma lanovka vzdálená 500m od hotelu mazlíčci povoleni parkování a garáže u hotelu (za poplatek) Ubytování Pokoj s manželskou postelí / WC / možnost 3. lůžka formou přistýlky / 21 m² Vybavenost pokojů: TV sat., wi-fi připojení k internetu. Vybavení Recepce / lobby, restaurace vyhrazená pro hotelové hosty, 2x restaurace a la carte, bar, nekuřácké pokoje, 2x konferenční místnost, uzamykatelná úschovna jízdních kol, vyhražené parkoviště (za poplatek) a garážová stání (za poplatek). Fitness/ wellness zahrnuje Finská sauna, pára, infrakabina, posilovna. Strava Snídaně formou bufetu od 7:00 do 10:30 Další možnosti stravování Možnost zakoupení teplého občerstvení v hotelovém baru (pizza, salát, sendvič) cca € 6,80 - € 12,80/ snack Tipy na výlety jezero Schiederweiher- 2,8 km vodopády Strombording- 1,7 km lázeňská zahrada Kneipp-Parcour- 1,5 km (20 minut pěšky) Check-in: od 15:00 hodin Check-out: do 10:00 hodin

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Explorer Hotel Hinterstoder ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 600 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 333 263
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií