Bns Hotel San Francisco

  Taliansko, Kampánia, Baia Domizia

BNS Hotel Francisco

    Taliansko, Kampánia, Baia Domizia
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Hotel se nachází v centru městečka Baia Domizia cca 150 m od písečné pláže.
Vybavení a služby: recepce, restaurace, bar, bazén, wi-fi v celém hotelu, TV místnost, zahrada s altánkem, parkoviště (za poplatek)
Ubytování: 52 pokojů, pokoje s vlastním soc. zařízením, fénem, telefonem, TV SAT, klimatizací, sejfem, minibarem, wi-fi, některé s balkonem (za poplatek)
Vzdálenosti: cca 150 m od písečné pláže s pozvolným vstupem, 200 m od centra

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Bns Hotel San Francisco ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 262 570
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-bns-hotel-francisco-kampania-taliansko-z1262570/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií