Gardenia Hotel

  Turecko, Alanya, Kleopatrina pláž

Gardenia Hotel

    Turecko, Alanya
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Výhody

  • centrální poloha

  • all inclusive

  • pouze cca 50 m od pláže


Popis hotelu

Centrální poloha. All inclusive. Pouze cca 50 m od pláže.

Poloha

centrální, v letovisku Alanya. Místní centrum cca 500 m. Obchody, bary a restaurace cca 50 m. Letiště Antalya cca 130 km.

Pláž

cca 50 m od oblázkové pláže Kleopatra, hotel je od ní oddělen pouze promenádou. Lehátka, podložky a slunečníky na pláži za poplatek (cca 2€/den/ks). Bar na pláži.

Vybavení

119 pokojů v 5podlažní budově. Recepce, lobby, lobby bar, výtahy, restaurace, restaurace s terasou (s výhledem na moře a na pevnost), bar, obchod. Venku naleznete sladkovodní bazén, terasu na opalování a bar u bazénu. Lehátka, podložky a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky za poplatek (cca 2€/den).

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): cca 20 m2, klimatizace, WC, sprcha, sat. TV, fén, trezor (za poplatek cca 2€/den),  minibar (za poplatek), balkon.

Joker pokoje (A2S/A3S): výběr polohy a vybavení pokoje přenecháte hoteliérovi.

Čtyřlůžkové pokoje (A2E/A3E): pokoj pro 4 osoby, jinak jako A2A.

Bezbariérové pokoje: na vyžádání.

Stravování

polopenze, all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Pozdní snídaně. Káva, čaj a pečivo (15.00-16.30 h.). Nealkoholické nápoje a místní alkoholické  nápoje od 10.00 do 23.00 h. v restauracích a v lobby baru. Denně 0,5 l vody na pokoj.

Sport/aktivity

zdarma: plážový volejbal, fitness, šipky, sat. TV místnost, příležitostně večerní zábava. Gegen Gebühr: WLAN im Hotelbereich, Laptop-Verleih. Za poplatek: 3 veřejná tenisová hřiště (písečný povrch, 2x tvrdý povrch) cca 50 m, osvětlení, tenisové rakety/míčky, stolní tenis, půjčovna kol, vodní sporty na pláži od místních poskytovatelů.

Internet

WiFi zdarma při rezervaci all inclusive, jinak za poplatek.

Wellness

za poplatek: masáže, sauna, hammam.

Děti

vestavěný dětský bazén, dětská postýlka a dětské židličky na vyžádání zdarma.

Info (letecky)

služby delegáta: česky hovořící delegát na telefonu; místní kategorie: 4; platba kartou: VISA, MasterCard.

FlexiFly

na produkty označené kódem YCZE / FLEX a logem FlexiFly se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Gardenia Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 933 920
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-gardenia-hotel-alanya-turecko-z933920/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií