Gartenhotel Crystal

  Rakúsko, Tirolsko, Fügen

Gartenhotel Crystal ****S

  Rakúsko, Rakúske termály, Tirolsko, Zillertal, Fügen
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Či už je francúzsky secesný, rustikálny tyrolský alebo moderný štýl krajiny - zážitok v 4 hviezdy Garden Hotel Crystal je virtuózne inscenácia: Elegantný dekor s nádychom alpského vkusu. Ak sa pozriete do našej záhrady, uvidíte do našich sŕdc. Príroda je najlepšia. Všetko, čo dáva energiu, má svoje miesto tu. Pohodlie, pokoj a pokoj - značka našej záhrady - a tiež charakterizuje prírodné kúzlo nášho domu.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Fügen 700 m, Verejný krytý bazén: Erlebnistherme Fügen 700 m, Nákupy: 700 m, Vlaková stanica: Jenbach 13 km, Letisko: Innsbruck 45 km, Ľadovec: Hintertux 30 km, : Erlebnistherme Fügen 700 m, Lyžiarsky vlek: Spieljoch Fügen 300 m, Hotelová kyvadlová doprava: Nie.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Spoločenská miestnosť, Miestnosť na čítanie, TV miestnosť, Tirolský salón, Salón, Internetový kútik: Intenetový kútik na mieste, WLAN: zadarmo, vyhrievané lyžovanie, Výťah, Parkovisko: zadarmo, Jedáleň, Bar, Terasa , Konferenčná miestnosť: až pre 100 osôb.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb: okrem dvojlôžkových štandardných izieb, vaňa / sprcha / WC, sušič vlasov, Župan na zapožičanie: zadarmo, Papuče zapožičané: zadarmo, balkón / terasa: most, Rádio, Telefón , Káblová televízia, WLAN: zadarmo, Trezor: zadarmo, Nefajčiarske.

typy izieb a apartmány

2-4 posteľová vaňa / sprcha / WC, Extra, Superior, 25-28 m2, 2-4 posteľová vaňa / sprcha / WC, Junior Suite, oddelená obývacia / spací priestor s rozkladacím gaučom alebo Štúdio, priestor na spanie, podľa dostupnosti, 30 - 36 m2, 2 posteľová vaňa / sprcha / WC, štandard, 21 - 24 m2, 2-3 posteľová vaňa / sprcha / WC, Extra, Superior, 25 - 28 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 1500 m2, pre deti od 18 rokov. Krytý bazén, vonkajší bazén: Deti: Len pod dohľadom dospelých. Krytý bazén: 8 x 12 m s jaskyňou a detským bazénom, Kúpalisko: Zelený bazén (v závislosti od počasia), ~ 130 m2, Parný kúpeľ: Soľný difuzér, Finish sauna, rodinná parná kúpeľ, Bio sauna, Relaxačná miestnosť, bazén, Amethystbrunnen, rôzne sprchy, oblasť s čerstvým ovocím, Aqua meditačná miestnosť, relaxačná miestnosť s vodnými lôžkami, Otvorené: vnútorný bazén a zelený bazén denne od 07:00 do 20:30, saunový priestor otvorený denne od 15:00 do 20:00 : 30 hod., Z pobytu na 4 noci na plnohodnotného hosťa Euro 15, - masážny poukaz (nie v hotovosti, neprenosný).

Fitness, Wellness, Služby na mieste

solárium; Beauty Center, Masáže, miestne ceny, Otváracie hodiny: na vyžiadanie.

Stravovanie

Polpenzia, raňajkový bufet: teplá a studená kuchyňa, popoludňajšie občerstvenie od 15:00 do 17:00, strava: na vyžiadanie, večera (5 chodov): výberové menu s vegetariánskymi odporúčaniami, regionálne špeciality, šalátový bar, 1 x týždenný bufet.

Aktivity v cene

Posilňovňa, Stolný tenis, domáce bule a asfaltová curlingová dráha, aktivita a program vitality.

Deti

Detská postieľka: o dostupnosti, Playroom, Detské menu, Cestovanie s mládežou.

detska zarizeni za priplatok

Služby starostlivosti o deti: na vyžiadanie.

Domáci maznáčikovia

Euro 15, - za deň splatné na mieste bez jedla.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Gartenhotel Crystal ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 771 345
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-gartenhotel-crystal-s-rakuske-termaly-rakusko-z771345/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií