Hotel Gästehaus Residenz

Rakúsko, Salzbursko, Neukirchen am Grossvenediger

Gästehaus Residenz

  Rakúsko, Oberpinzgau, Salzbursko, Neukirchen am Grossvenediger
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Neukirchen am Großvenediger 0 m, Príloha: 100 m, Obchod s potravinami: 100 m, Vlaková stanica: Vlaková stanica Neukirchen am Großvenediger 150 m, Zastávka autobusu: 100 m, Letisko: Salzburg / Innsbruck 100 km, Ľadovec: Kaprun 40 km, Stredisko: 856 m, Verejné vonkajšie kúpalisko / jazero: Jazero na kúpanie s kurtom na plážový volejbal 150 m, Lyžiarsky vlek: 100 m, detské ihrisko a športový areál 100 m,.

všeobecné vybavenie

Recepcia: v hoteli Unterbrunn (100 metrov), WLAN: zadarmo, úschovňa bicyklov, parkovisko:, nefajčiarske zariadenie.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Sprcha / WC, Fén na vlasy, balkón / terasa, Káblová televízia, WLAN: zadarmo, Nefajčiarske.

typy izieb a apartmány

2 postele sprcha / WC, balkón, ~ 18 m2,. 4 osoby, 70 m2,. ,

Stravovanie

Žiadne jedlá.

Deti

Detské ihrisko.

detska zarizeni za priplatok

Detská postieľka.

Domáci maznáčikovia

iba pri predregistrácii, 15 EUR - za noc splatná na mieste bez stravy.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 015 303
dnes zatvorené

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií