Hotel Gasthof Moasterhaus

  Rakúsko, Vorarlbersko, Hirschegg

Gasthof Moasterhaus

    Rakúsko, Kleinwalsertal, Vorarlbersko, Hirschegg
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Môžete zažiť zábavu

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Hirschegg 9 km, Verejný vnútorný bazén: Köflach 25 km, Obchod s potravinami: Hirschegg 9 km, Nákupy: Hirschegg 9 km, Vlaková stanica: Köflach 25 km, Letisko: Graz 59 km, Rekreačné stredisko: Nadmorská výška: 1.320 m.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Recepcia, Hala / Lobby, Obývacia izba, Čítáreň, Televízna miestnosť, Spoločenská miestnosť, Internetový kútik: zadarmo, WLAN: bezplatne v reštaurácii, Boot room, Parkovanie: zadarmo, Raňajková miestnosť, Stravovanie miestnosť, reštaurácia, bar, kaviareň, veľká slnečná terasa, slnečníky: zdarma podľa dostupnosti, ležadlá: zadarmo podľa dostupnosti, seminárna miestnosť, konferenčná miestnosť.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Sprcha / WC, Posedenie, Pohovka, Internet: zadarmo, Nefajčiarske.

typy izieb a apartmány

2 - 4 posteľová sprcha / WC, ~ 27 m2, 2 posteľová sprcha / WC, ~ 22 m2, 1 - 2 posteľová sprcha / WC: Single / single s dieťaťom, ~ 18 m2.

Fitness, wellness

Wellness zóna: ~ 70 m2, Pre deti od 15 rokov, Parný kúpeľ, Fínska sauna, Relaxačná miestnosť.

Stravovanie

Polpenzia: raňajky formou bufetu: s bioproduktom, večere (3 chody): menu, šalátový bar, tematické večery: 1 x týždenne chutné 4-chodové menu vrátane 1/8 l štajerského vína.

Aktivity v cene

Stolný tenis, turistická mapa: 1 x každá rezervácia / izba.

Deti

detská postieľka; Detská herňa, Detské videá, Požičovňa hier, Detské ihrisko, Detské menu, Stoličky, Starostlivosť o deti: Len na vyžiadanie, atraktívny program pre deti.

Domáci maznáčikovia

Euro 12, - za deň splatné na mieste bez jedla.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Gasthof Moasterhaus ***
Vzdialenosť od zjazdovky: priamo pri zjazdovke

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 118 361
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií