Hotel Geovillage Sport & Convention Resort

  Taliansko, Sardínia, Olbia

Geovillage

    Taliansko, Sardínia, Olbia
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotelu

Obecný popis:

Geovillage leží 3 km od písčité pláži. Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici klimatizace. Personál tohoto 2 podlažního hotelu mluví francouzsky, německy, italsky, anglicky a španělsky. Pro hosty, kteří chtějí být mobilní, lze sjednat vypůjčení automobilu, kola či motocyklu. Je k dispozici dětské hřiště. K dispozici je sladkovodní bazén plavecké bazén se začleněným dětským bazénkem. O vaše pohodlí se postarají osvěžující drinky u bazénového baru. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici za poplatek na pláži a zdarma u bazénu. Z hotelu se snadno dostanete ke na disko, supermarketům, obchodům a autobusovým zastávkám. Z hotelu je dostupné Costa Smeralda (25 km), vyjížďky na koních (15 km), turistické informace (5 km), City Center (5 km) a vlaková zastávka (5 km).

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí službu probuzení, lékařskou péči, žehlení, pokojovou službu, směnárnu, služby prádelny a trezor. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí služby hlídání dětí, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty.

Stravování:

Snídaně je formou americká. Hotel má 4 restaurace. Během dne je také k dispozici bufet. Večery lze strávit na baru u vstupní haly.

Sport a volný čas:

Během rekreace v hotelu Geovillage si můžete vychutnat také parní lázeň, turecké lázni, relaxační místnost, vířivku, lázně či sluneční louku. Hosté, kteří na dovolené hledají sportovní vyžití, se mohou věnovat aktivitám, jako je např. fitness. Hráči golfu mají příležitost zahrát si na nejbližším golfovém hřišti, vzdáleném 25 km od hotelu.

Další informace:

Platit u nás můžete kartami EC, Euro/Master a Visa. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny. Městská/turistická daň se platí na místě.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Geovillage Sport & Convention Resort ****
Typ pláže: piesočnatá

0220 665 410 Číslo zájazdu: 764 066
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-geovillage-sardinia-taliansko-z764066/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií