Ghazala Beach Hotel

  Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay

Ghazala Beach

    Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
  • Neskorý check out
  • Skorý check in
  • Priamy transfer z letiska (cca 30 min.)
  • Bezplatné WIFI pripojenie v lobby
  • Možnosť zarezervovať vopred párty balíček
  • Slovensky/česky hovoriaci delegát
  • Nemecky a anglicky hovoriaci personál
Poloha:

Hotel Ghazala Beach leží priamo na promenáde obľúbeného letoviska Na ?ama Bay s mnohými obchodmi a nákupnými možnosťami. V blízkosti sa nachádza koralový útes a potápačská škola. Medzinárodné letisko v Sharm El Sheikhu je vzdialené cca. 12 km.

Popis:

Hotel je obklopený nádhernou záhradou a zeleňou. V hlavnej budove sa nachádza lobby s recepciou, bar, salónik a internetová kaviareň (za poplatok). WIFI je zdarma vo vstupnej hale. V centre areálu sa nachádza sladkovodný bazén s oddeleným detským bazénom (v zime sú vyhrievané). Hotel má 1 izbu vhodnú pre hendikepovaných.

Pláž:

Dlhá a čistá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora leží priamo pred hotelom. Ležadlá, matrace, slnečníky a plážové osušky sú k dispozícii zdarma.

Ubytovanie:

- štandardné izby:sa nachádzajú v hlavnej budove a v bungalovoch. Majú kúpeľňu, WC, fén, klimatizáciu, trezor, chladničku, SAT – TV, balkón alebo terasu.
- bungalovy pri bazéne:sa nachádzajú v prvej alebo druhej línii pri bazéne. Vybavenie je rovnaké ako v štandardných izbách, sú o niečo menšie. Maximálne obsadenie bungalovu je 2 dospelí.

Stravovanie: Polpenzia

Raňajky a večere formou bufetu, nápoje za poplatok. Hlavná reštaurácia je určená pre raňajky a večere. Za poplatok sú obedy, všetky lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje počas dňa. V la carte reštauráciach je potrebná rezervácia vopred.Bary: Lobby Bar, Beach Bar, Pool Bar, Ice cream Movenpick.
Detský All inclusive- všetky deti vo veku do 12 rokov s polpenziou majú v CK Maxi Kindeclube (Ghazala Gardens) zadarmo All inclusive program. Od 10.00 do 17.00 hod. je pre nich pripravené ľahké občerstvenie, nápoje, zmrzlina a obed.

Šport a zábava:

Biliard, stolný tenis, vodná gymnastika.
Za poplatok:potápačské centrum Sinai Divers, Live Spa wellness, sauna, masáž, jacuzzi, kaderník a salón krásy

CK Maxi detský klubje otvorený medzi 10:00 a 17:00 hod (otváracie hodiny sa môžu meniť sezónne). Program je variabilný a prispôsobuje sa potrebám a záujmom detí od 4 do 12 rokov. Nemecky hovoriaci tím animátorov pripravuje plán aktivít, prispôsobený všetkým vekovým kategóriám 6 dní v týždni.

CK Baby Serviceje služba pre tých najmenších hotelových hostí CK, poskytovaná vo všetkých hoteloch zo siete RED SEA HOTELS, v spolupráci s CK Maxi detskými klubmi. CK má k dispozícii vo svojich hoteloch rôzne potreby a pomôcky k zapožičaniu, resp. k poskytnutiu za poplatok/kauciu (cca. 10-20 €). Detské postieľky, sieťky proti hmyzu, ohrievače detských fliaš, varné kanvice, podložky na prebaľovanie, zapožičanie kočíka, plážové hračky. Ďalšie výhody pre rodiny s deťmi nájdete v rubrike: Rodiny & deti.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Ghazala Beach Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 611 631
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-ghazala-beach-sharm-el-sheikh-egypt-z1611631/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).