Golden Tulip Vivaldi Hotel

  Malta, Saint Julian's

Golden Tulip Vivaldi Hotel

    Malta, Saint Julian's
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Golden Tulip Vivaldi hotel má prestížnu polohu v zátoke St Julian, nachádza sa v blízkosti populárneho zábavného centra, kasína Dragonera. Tento hotel ponúka jedinečnú príležitosť pre rekreantov vychutnať si to najlepšie z miest, ale aj pláží na Malte. Hotel ponúka 4 * ubytovanie, čaká Vás tu prvo-triedne zázemie a priateľská maltská pohostinnosť.
Vzdialený od letiska MLA cca 11 km

Ubytovania

K dispozícii sú: jednolôžkové a dvojlôžkové izby s možnosťou dvoch prísteliek.
Hotel ponúka 205 dobre zariadených priestranných izieb, sú komfortné a všetky sú plne vybavené klimatizáciou, kompletnou kúpeľnou, fénom, mini barom, káblovou TV, telefónom s priamou voľbou, pripojením na internet. Extra steliva, bielizeň alebo uteráky sú k dispozícii na vyžiadanie.

Služby hotela

24-hodinová recepcia, butik, biznis centrum, požičovňa áut, konferenčné zariadenia, zasadacie izby/menšie skupiny, sekretárske služby, prístup/bezbariérový, zmenáreň, doktor na zavolanie, odpaľovacia plocha na golf, práčovňa, upratovanie, viacjazykoví pracovníci, novinový stánok, kryté parkovanie, trezor (recepcia), recepcia 24 hodín, služba prebudenia. sladkovodný bazén, priestranná slnečná terasa s lehátkami a slnečníkmi, krytý bazén, plne vybavená telocvičňa, masáže/procedúry, turecké kúpele a sauna, služby stráženia detí.

Stravovanie

Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia.
Hotel ponúka celý rad možností stravovania. Reštaurácia Settimo Cielo ponúka úchvatný výhľad, Antonio bufet/a la carte reštaurácia, Barracuda reštaurácia špecializujúca sa na ryby s výhľadom na záliv St. Julians. V prípade pekného počasia je možné využiť vonkajší bufet na grilovanie. Lounge bar ponúka nápoje po celý deň/večer, občerstvenie sa podáva v kaviarni/bare vedľa vonkajšieho bazéna.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Golden Tulip Vivaldi Hotel ****
Typ pláže: kamenistá, skalnatá
Vzdialenosť od pláže: 60 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 812 689
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-golden-tulip-vivaldi-hotel-malta-ostrov-malta-z812689/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Malta

Oblasť Stredozemného mora bola vždy miestom na dejiny bohatých udalostí. Jedným z miest, kde sa stretávali rôzne kultúry, bolo i Maltské súostrovie. Malta, Comino i Gozo ležia veľmi blízko talianskej Sardínie. Od severnej Afriky ich delí 250 kilometrov. Farba mora, ktoré obmýva brehy ostrovov, je tmavo modrá, miestami prechádza do tyrkysovej alebo svetlomodrej farby. Skalnaté pobrežie skrýva bohatý podmorský život, ktorý je vďaka čistote mora pozorovateľný voľným okom. Malta je ideálnym cieľom dovolenky kvôli kombinácii leňošenia na pláži a poznávania tunajších pamiatok. K najkrajším plážam v zálive patria Mellieha Bay a Golden Beach. Subtropické slnečné podnebie umožňuje turistom tráviť tu nádhernú dovolenku od apríla do konca októbra.

Malta - viac informácií