Hotel Gorgonia Beach Resort

  Egypt, Marsa Alam

Gorgonia Beach Resort

    Egypt, Marsa Alam
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Poloha:
Priestranný hotelový komplex sa nachádza priamo na 800 m dlhej pláži v Marsa Alam. Pred hotelom sa nachádza korálový útes s 2 prírodnými lagúnami. Vďaka tomuto úchvatnému útesu ponúka ideálne podmienky pre milovníkov potápania a šnorchlovania. Hotel je vzdialený od letiska Marsa Alam cca 48 km.

Popis:
Moderný hotelový komplex má 348 izieb rozmiestnených do 22 budov. K dispozícii je tiež priestranná lobby s recepciou, prístup na internet (za poplatok), TV miestnosť, bufetová reštaurácia, pizzeria, talianska reštaurácia, rôzne bary, kaviareň, shisha kútik (za poplatok), kaderníctvo, kúpele, nákupné centrum, amfiteáter a diskotéka. V pekne udržiavanej záhrade sú 3 prepojené sladkovodné bazény (z ktorých jeden je v zime vyhrievaný) a detský bazén. Plážové ležadla, slnečníky a uteráky sú pri bazéne aj na pláži bez poplatku.

Ubytovanie:
Elegantné dvojlôžkové izby majú vaňu so sprchou, WC, fén, telefón, klimatizáciu, TV so satelitným príjmom, minibar, trezor, rozkladací gauč, balkón alebo terasu. Za príplatok sú k dispozícii aj izby s výhľadom na more.



Stravovanie:

All inclusive: raňajky, obed a večera v bufetovej forme, denné občerstvenie, popoludňajšia káva / čaj a koláče, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje vo vybraných baroch

Šport a zábava:
Bez poplatku môžu hostia využiť tenisové kurty,aerobik, plážový volejbal, futbal, bocca, minigolf, stolný tenis, fitnes centrum. Za poplatok sú procedúry v kúpeľoch, sauna, masáže, biliard, potápačská škola priamo na pláži, vodné športy od miestnych poskytovateľov.


Deti:

Mini klub od 4-12 rokov, detské menu, detský bazén, detské ihrisko.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Gorgonia Beach Resort *****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 962 795
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-gorgonia-beach-resort-marsa-alam-egypt-z962795/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).