Hotel Bahia Principe Grand Resort La Romana

  Dominikánska republika, La Romana

BAHIA PRINCIPE GRAND LA ROMANA

    Dominikánska republika, La Romana
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

nie je lepšie miesto, kde by ste si užili rodinnú dovolenku, ako je táto pokojná oáza so všetkým pohodlím, aké si vaše srdce môže priať. Idylické prostredie, ktoré vás pozýva oddýchnuť si vo svojej nádhernej zátoke, objaviť pulzujúcu miestnu kultúru a užiť si jedno z najpozoruhodnejších golfových ihrísk v Karibiku. Nechajte vyšantiť deti vo vodnom parku, užite si pohodu na pláži či pri bazéne, vyskúšajte hotelové SPA, spoznajte okolie a život v Dominikánskej republike. Hotel je vzdialený 108 km od medzinárodného letiska v Punta Cana, cca 75 minút jazdy autom.

Vybavenie

24 hodín otvorená recepcia, bazén, 5 barov (vrátane Beach baru a pool baru), 5 reštaurácií (Orquidea Main Restaurant – medzinárodná kuchyňa, Beach Restaurant – medzinárodná kuchyňa, z toho 3 la carte reštaurácie: Capriccio Restaurant – tradičná talianska reštaurácia, Le Gourmet Restaurant, El Pescador Restaurant – stredomorská kuchyňa), občerstvenie, Wi-Fi pripojenie, SPA centrum, fitness centrum, diskotéka, Bachata night club v Bahia Principe Village, detský klub (4-12 rokov), vodný svet Bahia Scouts.

Pláž

hotel leží priamo na krásnej dlhej pláži s jemným bielym pieskom.

Zábava a šport

denné a večerné animácie, nemotorizované vodné športy, plážový volejbal, paddle surf, kajaky, tenis, stolný tenis, zumba, lekcie tanca, katamarány, šnorchlovanie, potápacia lekcia v bazéne, vodný svet Bahia Scouts, výlety do okolia, fitness centrum, wellness centrum, nightclub a kasíno.

Stravovanie

24 hodinový All inclusive - raňajky, obedy a večere formou bufetu (večera je možná i výberom z la carte), miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahké občerstvenie počas dňa v snack bare.

Vybavenie izieb

izba disponuje spálňou s posteľou typu King size alebo 2 Double beds posteľami, kúpeľňou s vaňou, hydromasážnou sprchou, hygienickými potrebami, sušičom vlasov, k dispozícii je ventilátor, klimatizácia, gauč, telefón, žehlička a žehliaca doska, TV, trezor, Wi-Fi pripojenie, minibar, terasa s výhľadom do záhrady.

Poznámka

Typy izieb sú: Junior Suite Superior, Connecting Junior Suite Superior, Junior Suite Superior Ocean Front.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: BAHIA PRINCIPE GRAND LA ROMANA *****
Lokalita podľa usporiadateľa: La Romana, La Romana
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Bahia Principe Grand Resort La Romana *****
Typ pláže: piesočnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 932 674
Dnes 8–16 h

Dominikánska republika

Dominikánska republika je štát nachádzajúci sa na súostroví Veľké Antily v Karibskom mori. Tento ostrov objavil v roku 1492 Krištof Kolumbus a bol ním doslova očarený, rovnako ako súčasní návštevníci. Prírodné krásy tohto štátu sú veľmi rôznorodé. Nájdete tu trojtisícové horské pásma, národné parky, jazerá, jaskyne a predovšetkým nekonečné piesočnaté pláže obmývané krištáľovo čistým morom. Dominikánska republika vám umožní nahliadnuť aj do svojej zaujímavej histórie prostredníctvom veľkého množstva pamiatok v koloniálnom štýle. Nádherný tropický ostrovný štát Karibiku si vás určite získa najmä výnimočným exotickým prostredím, kde sa počas vašej dovolenky nachvíľu zastaví čas. V Dominikánskej republike na vás čaká veľmi prívetivé prostredie s veľmi milými ľuďmi. Ostrov celkovo pôsobí ako nefalšovaný romantický raj, preto je ideálnym miestom pre zamilované páry. Nezabudnuteľne pôsobí predovšetkým kombinácia krásneho pobrežia s exotickým slnečným počasím. Najvyhľadávanejšími lokalitami sú Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. apríla 2018 si turisti musia pre vstup do krajiny po prílete zaobstarať turistickú kartu. Od 25. apríla 2018 bude poplatok za turistickú kartu už zahrnutý v cene letenky.

Dominikánska republika - viac informácií

Nezáväzná objednávka

BAHIA PRINCIPE GRAND LA ROMANA
    Dominikánska republika, La Romana

Cena
1 938 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 932 674

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 539,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
75,46 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
45,76 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €