Grandhotel Adriatic

  Chorvátsko, Kvarner, Opatija

Grand Hotel Adriatic II

    Chorvátsko, Kvarner, Opatija
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Grand Hotel Adriatic II 3* sa nachádza v letovisku Opatija. Hotel je postavený hneď veľa hotelu Grand Adriatic I 4*. Hotel je situovaný v rušnej časti letoviska a od centra sa nachádza len 5 minút peši. Z reštaurácie hotela si môžete užiť panoramatický pohľad na slávny Kvarnerský záliv. Od kamienkovej pláže je hotel vzdialený len 50 metrov.

Ubytovania

K dispozícii sú:
jednolôžkové a dvojlôžkové izby s bočným výhľadom na more alebo krajinu, dvojlôžkové izby bez balkónu (low cost).
Každá izba má k dispozícií súkromnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, satelitnú TV, telefón, sušič vlasov, pripojenie na WiFi, balkón (okrem Low Costizieb).

Služby hotela

recepcia, klimatizácia, zmenáreň, slnečná terasa, bar, reštaurácia, sauna, SPA, wellness, zvieratá sú povolené

Stravovanie

Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia.

Doprava

Individuálna doprava

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Grandhotel Adriatic ****
Typ pláže: skalnatá
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 770 497
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-grand-hotel-adriatic-ii-kvarner-chorvatsko-z770497/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií