Grand Hotel Mediterraneo

  Taliansko, Toskánsko, Florencie

Grand Hotel Mediterraneo

    Taliansko, Toskánsko, Florencia
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Poloha: Hotel Grand Mediterraneo se pyšní jedním z nejúžasnějších výhledů na břehy řeky Arno. Nachází se v těsné blízkosti jednoho z hlavních náměstí Piazza Santa Croce, dále Piazzale Michelangelo, uffizi Gallery a Ponte Vecchia. Jednaá se o hotel v kategorii 4*.

Vybavení: K vybavení hotelu patří recepce, tři různé restaurace, bar v americkém stylu s terasou, přístup k WI-FI v celé budově, kongresová místnost.

Ubytování: Pokoje jsou prostorné a slunné, k vybavení každého pokoje patří klimatizace, trezor, SAT TV telefon, přístup k WI-FI, minibar, vlastní sociální zařízení s vanou nebo sprchovým koutem, fén.

Stravování: Stravování je zajištěno formou snídaně v hotelové restauraci.

Sport a zábava: V okolí hotelu se nachází bezpočet toskánských restaurací, stylových klubů a míst k nakupování

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Grand Hotel Mediterraneo ****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 134 279
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-grand-hotel-mediterraneo-toskansko-taliansko-z1134279/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií