Hotel Grand Lukullus

  Turecko, Kemer

Grand Lukullus

    Turecko, Kemer, Turecká riviéra
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Prijemný mestský hotel si Vás získa čarovným prostredím borovicových lesov a čistého mora, ktoré sú typické pre oblasť Kemeru. Pokiaľ uprednostňujete aktívnu dovolenku spojenú s poznávaním, nákupmi, či romantickými prechádzkami po meste, tento hotel si zaručene obľúbite. V roku 2018 prešiel hotel rekonštrukciou.

Poloha:
Hotel sa nachádza v čoraz obľúbenejšom letovisku Kemer, ktorá sa nachádza južne od Antalye, medzi pohorím Taurus a pobrežím Streozemného mora. V bezprostrednej blízkosti hotela sa nachádzajú obchody, reštauárice, bary a obchody. Starobylá Antalya s množstvom historických pamiatok a bazárov je vzdialená 45 km a medzinárodné letisko v Antalyi 55 km.

Vybavenie:
3- poschodová budova, 85 izieb, recepcia, hlavná reštaurácia, 2 bary, vonkajší bazén, vonkajší detský bazén, vnútorný bazén, ležadlá a slnečníky pre bazéne zdarma, detské ihrisko, minidisco, animácie, aquagymnastika, fitnes, aerobik, stolný tenis, šípky, turecké kúpele, sauna. Za poplatok: SPA centrum, masáže, biliard, WiFi.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky (17 - 24 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., centrálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, balkón. Za poplatok: minibar, trezor, WiFi.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:30 - 09:30, obedy 12:30 - 14:00, večere 19:00 - 21:00, káva, čaj, koláčiky 16:30 - 17:30, bar pri bazéne 11:00 - 23:00, nealkoholické a alkoholické nápoje miestnej produkcie v čase 11:00 - 23:00. Za poplatok: importované nápoje. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii hotela pri ubytovaní.

Pláž:
Piesočnato - kamienková pláž je vzdialená približne 1 km od hotela a dostanete sa na ňu prijemnou prechádzkou cez mesto. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace a plážový bar v čase 11:00 - 23:00 sú k dispozícii zadarmo. Osušky sú k dispozícii na recepcii za poplatok, podobne ako hotelový shuttle bus.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Grand Lukullus ****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 700 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 854 797
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-grand-lukullus-kemer-turecko-z854797/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií