Hotel Grand Palladium Bávaro Suites Resort & Spa

  Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro

GRAND PALLADIUM BAVARO SUITES RESORT & SPA ALL INCLUSIVE

    Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

luxusný rozľahlý Grand Palladium Bávaro Resort & Spa sa nachádza priamo na nádhernej pláži Bávaro. Hotelový hostia si môžu dosýta užiť krásnu scénickú tropickú krajinu s bujnou vegetáciou, úžasnú pláž s jemným bielym pieskom, vynikajúce 5-hviezdičkové služby ako i vychutnať si rôzne gastronomické špeciality v tunajších špičkových reštauráciách. Je ako stvorený pre rodiny s deťmi, páry, ale aj pre skupinky priateľov, ktorí sú športovo orientovaní a vyhľadávajú aktívnu karibskú dovolenku, živú zábavu i možnosť pokojného relaxu v očarujúcom prostredí. Od letiska v Punta Cana je vzdialený cca 25 minút jazdy autom. Klienti hotela môžu využívať množstvo služieb v hoteloch Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino a Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa. Oba sú ľahko dostupné prostredníctvom bezplatnej hotelovej kyvadlovej dopravy.

Vybavenie

vstupná hala s recepciou, lobby, izbová služba, 5 bufetových reštaurácií (ponúkajúcich medzinárodnú kuchyňu) a 8 la carte reštaurácií (ázijská, argentínska, indická, talianska, japonská, mexická, španielska, Steak House), niekoľko barov (bar so živou hudbou, 4 bary pri bazénoch, koktail bar, Sport bar a 6 barov na pláži), mini market, butik, obchod so suvenírmi, zmenáreň, práčovňa (za poplatok), lekárska služba (za poplatok), 6 bazénov v záhrade so slnečnými terasami (ležadlá, slnečníky a plážové uteráky k dispozícii), amfiteáter, kasíno, diskotéka (pre osoby od 18 rokov, „Sunset Boulevard Disco“), „baby club“ (pre deti vo veku od 1 do 3 rokov), „mini club“ (pre deti vo veku od 4 do 12 rokov), „teen club“ (pre deti od 12 do 21 rokov), služba stráženia detí (za poplatok), fitness centrum, wellness centrum, Wi-Fi pripojenie zdarma.

Pláž

jedna z najkrajších pláží Karibiku – pláž Bávaro – s jemným bielym pieskom pri hoteli. Slnečníky, ležadlá a osušky sú k dispozícii pri bazénoch i na pláži zdarma.

Zábava a šport

bazény, animačné programy, aerobik, bedminton, basketbal, lukostreľba, šípky, futbal, fitness centrum, minigolf, volejbal, vodné pólo, tenis, stolný tenis, nemotorizované a motorizované vodné športy na pláži (niektoré za poplatok) – šnorchlovanie, vodné lyžovanie, potápanie (potápačská škola; v cene 1 hodina potápania v bazéne na osobu), plavba na banáne, kajaky, katamarány a windsurfing; SPA centrum (masáže, sauna, vírivka, skrášľovacie, omladzujúce a kozmetické procedúry), hojdacie siete, diskotéka, výlety do okolia, rybolov (na vyžiadanie), kurzy varenia, kurzy španielčiny, a podobne.

Stravovanie

All inclusive - raňajky, obed, večera formou bufetu (možnosť tematických večerí – rezervácia miest vopred nutná), miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, medzinárodné nápoje vo vybraných baroch a v určených hodinách, 24 hodinové ľahké občerstvenie v „Sport bare“. Počas stravovania sa odporúča slušné oblečenie.

Vybavenie izieb

672 moderných klimatizovaných luxusných suít (najmenej 33 m?), dekorovaných v príjemných farbách, disponuje vlastným sociálnym zariadením (vaňa s vírivkou, sprcha a WC), toaletnými potrebami, fénom, papučami a županmi, SAT/TV, stropným ventilátorom, telefónom, budíkom, setom na prípravu kávy a čaju, minibarom (denne doplňovaný), trezorom, žehličkou a žehliacou doskou, balkónom alebo terasou so sedením. Wi-Fi pripojenie na izbe je k dispozícii zdarma.
V základnej cene je kalkulovaná izba Junior Suite.

Poznámka

Typy izieb sú: Junior Suite Garden View, Junior Suite Beachside, Superior Junior Suite Garden View, Superior Junior Suite Beachside, Superior Junior Suite Garden View (Family Kit), Superior Junior Suite Panoramic Ocean View, Premium Junior Suite Garden View, Romance Suite Garden View, Romance Suite Beachside, Connecting Suite, Rooftop Jacuzzi Terrace Junior Suite, Rooftop Jacuzzi Terrace Suite, Junior Suite Swim Up Panoramic Ocean View, Signature Suite Panoramic Ocean View, Ambassador Suite Panoramic Ocean view

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: GRAND PALLADIUM BAVARO SUITES RESORT & SPA ALL INCLUSIVE *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Punta Cana, Playa Bávaro
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Grand Palladium Bávaro Suites Resort & Spa *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 255
Dnes 8–16 h

Dominikánska republika

Dominikánska republika je štát nachádzajúci sa na súostroví Veľké Antily v Karibskom mori. Tento ostrov objavil v roku 1492 Krištof Kolumbus a bol ním doslova očarený, rovnako ako súčasní návštevníci. Prírodné krásy tohto štátu sú veľmi rôznorodé. Nájdete tu trojtisícové horské pásma, národné parky, jazerá, jaskyne a predovšetkým nekonečné piesočnaté pláže obmývané krištáľovo čistým morom. Dominikánska republika vám umožní nahliadnuť aj do svojej zaujímavej histórie prostredníctvom veľkého množstva pamiatok v koloniálnom štýle. Nádherný tropický ostrovný štát Karibiku si vás určite získa najmä výnimočným exotickým prostredím, kde sa počas vašej dovolenky nachvíľu zastaví čas. V Dominikánskej republike na vás čaká veľmi prívetivé prostredie s veľmi milými ľuďmi. Ostrov celkovo pôsobí ako nefalšovaný romantický raj, preto je ideálnym miestom pre zamilované páry. Nezabudnuteľne pôsobí predovšetkým kombinácia krásneho pobrežia s exotickým slnečným počasím. Najvyhľadávanejšími lokalitami sú Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. apríla 2018 si turisti musia pre vstup do krajiny po prílete zaobstarať turistickú kartu. Od 25. apríla 2018 bude poplatok za turistickú kartu už zahrnutý v cene letenky.

Dominikánska republika - viac informácií

Nezáväzná objednávka

GRAND PALLADIUM BAVARO SUITES RESORT & SPA ALL INCLUSIVE
    Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro

Cena
2 098 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 255

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 699,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
75,46 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
45,76 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €