Hotel Green Life Beach Resort

  Bulharsko, Sozopol, Kavacite

Green Life Beach Resort

    Bulharsko, Sozopol, Kavacite
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Štýlový rezort Green Life Beach Resort v Sozopole sa nachádza na malebnej, širokej pláže Kavatsite. Názov pláže v preklade zmanená topoľ, ktorých aleja sa nachádza v blízkosti. Pláž Vás určite očarí svojím jemným zlatistým pieskom. Tým, že hotel sa nachádza v zálive, je možné si užiť si na jeho južnom konci šnorchlovanie. Rezort je od historického centra vzdialený len 3 km. Do mestečka Sozopol Vás odvezie aj turistický vláčik. Green Life Resort je určite ideálne miesto na strávenie pokojnej dovolenky v prekrásnom prostredí  unikátnej pláže Kavatsite.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, reštaurácia, terasa s krásnym výhľadom, WiFi v lobby bare, vonkajšie bazény, bary pri bazéne, detský bazén, detské ihrisko, multifunkčné športové ihriská, fitnes, parkovisko, bar na pláži, trezor, zmenáreň, stolný tenis, biliard, šach, volejbal, masáže, športová, jazykové a vzdelávacie aktivity, vodné športy, detská postieľka na vyžiadanie, slnečníky a ležadlá pri bazéne.

Ubytovanie:
štandardné klimatizované 2-lôžkové štúdiá s možnosťou 1-2 prísteliek a luxusne zariadené apartmány s kuchynským kútom a jedálňou pre max. 4+2 osôb, kúpeľňa (sprcha alebo vaňa, WC), SAT-TV, telefón, minichladnička, balkón alebo terasa.

Stravovanie:
hotel sa ponúka bez stravy, s raňajkami alebo polopenziou.

Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:

****+: luxusný hotelový komplex Green Life Beach Resort je vhodný najmä pre rodiny s deťmi, ktoré chcú stráviť dovolenku v krásnom prostredí a v blízkosti pláže. Pre klientov hotela je zabezpečený vláčik do historického mesta Sozopol. Je to ideálne miesto pre oddych. Pláž Kavatsite poskytuje množstvo vodných športov, a na svoje si prídu aj milovníci šnorchlovania. Určite Vás nadchne krásny pohľad na skupinku delfínov či už pri západe slnka, alebo jeho východe, ktorých je možno v tejto časti pozorovať.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Green Life Beach Resort ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 180 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 791 390
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-green-life-beach-resort-sozopol-bulharsko-z791390/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií