Selectum For Two Hotel (ex Heaven Beach)

  Turecko, Side, Kizilagac

Selectum For Two Side (ex. Heaven Beach Resort & Spa)

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kizilagac
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:

V tomto luxusnom hotelovom rezorte len pre dospelých sa budete cítiť doslova ako v nebi. Rozprestiera sa na nádhernej piesočnatej pláži ocenenej modrou vlajkou a svojim návštevníkom každoročne ponúka nezabudnuteľný dovolenkový zážitok.
Poloha:
Rezort je vybudovaný v známom a obľúbenom stredisku Side, v časti Kizilagac. Nákupné možnosti sa nachádzajú nie len priamo v hoteli, ale aj v jeho blízkosti alebo v 800 m vzdialenom nákupnom centre Lyra Park Shopping Centre. Samotné centrum antického Side je vzdialené 15 km a pohodlne sa tam dostanete taxíkom alebo tradičnou miestnou dopravou, tzv. dolmušom. Medzinárodné letisko v Antalyi je od hotela vzdialené 90 km a historické centrum Antalye 85 km.
Vybavenie:

6- poschodová hlavná budova, 263 izieb, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 3 a´la carte reštaurácie (turecká, talianská, rybacia), 6 barov, vonkajší bazén, vnútorný bazén, denné a večerné animácie, disco, fitnes, boccia, aerobik, vodný aerobik, step, strečing, plážový volejbal, vodné pólo, tenis, basketbal, šípky,recké kúpele, sauna, parná sauna, jacuzzi, 20 min. masáž (nutná rezervácia), shuttle bus do Lyra Park Shopping Centre. Za poplatok: SPA centrum, masáže, skrášľovacie procedúry, osvetlenie tenisových kurtov, práčovňa, doktor, shisha.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby (28 m2), v hoteli je možné ubytovať iba osoby od 16r., rodinné suity (48m2, max. 4, 2 spálne), premium suity ( 65m2, max. 4+0, 2 miestnosti), deluxe suity s jacuzzi (35 m2, max. 2+0), kráľvská rezidencia (110m2, max. 4, 2 spálne a 1 obývacia miestnosť), centrálna klimatizácia, kúpeľňa, sprcha/vaňa, sušič na vlasy, TV, WiFi, set na kávu a čaj, trezor, minibar (dopĺňaný denne), balkón.
Stravovanie:

24 hod. ultra all inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 10:30, neskoré raňajky 10:00 - 11:00, obedy 12:30 - 14:30, večere 19:00 - 21:30, polnočné občerstvenie 23:00 - 02:00, snack 12:00 - 16:00, zmrzlina 12:00 - 16:00, lobby bar 24hod., disco bar 23:30 - 02:30, irish bar 10:00 - 00:00, bar pri bazéne 10:00 - 18:00, miestne alkoholické, nealkoholické a niektoré importované nápoje, čerstvá pomarančová šťava pri raňajkách. Za poplatok: a´la carte reštaurácie (1x za pobyt vstup zadarmo, rezervácia nutná vopred), importované nápoje, fľaškové nápoje. Podrobný rozpis ultra all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Súkromná piesočnato-kamienková pláž sa rozprestiera priamo pred hotelom. Na pláži sú hotelovým hosťom k dispozícii zadarmo ležadlá, slnečníky, matrace a plážové osušky. Plážový bar je v rámci ultra all inclusive programu zadarmo v čase 10:00 - 18:00 a 21:30 - 23:00. Bohatá ponuka vodných športov, škola potápania a bali domčeky sú k dispozícii za poplatok.

Heaven Beach Resort & Spa

Základná cena zahŕňa

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Piešťany - Antalya - Piešťany stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Bratislava - Antalya - Bratislava, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Košice - Antalya - Košice, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (ak sú vyžadované)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČO 46915206.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Selectum For Two Side (ex. Heaven Beach Resort & Spa) *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Side, Kizilagac
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Selectum For Two Hotel (ex Heaven Beach) *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 120 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 047 492
Dnes 8–16 h

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Selectum For Two Side (ex. Heaven Beach Resort & Spa)
    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kizilagac

Cena
973 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 047 492

Zájazd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
973,38 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-5 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 6 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 7-11 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa do 2 rokov bez nároku na lôžko
0
59,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 12 rokov
0
199,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
22,50 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
14,04 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €