Hotel Holiday Island Resort & Spa

  Maledivy, Južný Ari Atol, Jižní Ari Atol

Holiday Island Resort

    Maledivy, Južný Ari Atol
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odbavenie na letisku 2 hodiny pred odletom. Odlet do Malé.

2: PRÍLET NA MALEDIVY
Prílet na Maledivy do hlavného mesta Malé. Transfer loďou (za prípl. hydroplánom) do hotela podľa výberu. Ubytovanie, voľno.

3 - 8: POBYT PRI MORI
Raňajky. Voľný program. Maledivy tvorí celkom 1 200 ostrovčekov, ktoré vytvárajú celkom 19 súostroví. Na týchto atoloch - pôvodom koralových ostrovoch na vrcholoch podmorských sopiek sa určite nebudete nudiť. Prekrásne pláže s jemným bielym pieskom, teplé priezračné more Indické­ho oceánu a príjemné tropické podnebie sú zárukou Vašej spokojnosti. Vyznávači potápania a šnorchlovania tu môžu pozorovať rozmanité koralové útesy a podmorský svet, môžete si vybrať z pestrej ponuky vodných športov a iných športových aktivít či obdivovať tropickú prírodu s množstvom paliem.

9: MALÉ - VIEDEŇ
V ranných hodinách transfer na letisko v Malé a odlet. Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Holiday Island Resort **** 5*

Popis: pokojný rezort (700 x 140 metrov) sa nachádza v južnej časti Ari atol, 112 km od letiska v Malé. Transfer vnútroštátnym lietadlom cca 35 minút a následne 5 minút loďou. V roku 2021 prebieha rekonštrukcia hotela.

Vybavenie: niekoľko reštaurácií s medzinárodnou kuchyňou, bar, kaviareň, posilňovňa, telocvičňa, lagúna.

Pláž: s bielym pieskom.

Zábava a šport: vodné športy (windsurfing, vodné lyžovanie, kanoe, kajaky, katamarány, šnorchlovanie), kvalitne vybavené potápačské centrum, rybárčenie, stolný tenis, volejbal, bedminton, biliard.

Stravovanie: plná penzia – raňajky, obedy a večere formou bufetu, možnosť stravovania A la carte v reštaurácii za príplatok. Doprajte si luxusnú medzinárodne inšpirovanú kuchyňu hlavnej reštaurácie. Odborne vyškolení kuchári sa pýšia prípravou širokej škály delikátnych jedál po celý deň, od tradičných kontinentálnych raňajkových jedál až po odvážne kontinentálne, ázijské a maldivské jedlá pri obede a večeri. All Inclusive (za príplatok) – raňajky, obedy, večere formou bufetu alebo výber z menu, celodenné občerstvenie, nealko nápoje, základný výber alkoholických nápojov.

Vybavenie izieb: 142 plážových bungalovov. Hotelová služba, klimatizácia, stropný ventilátor, kúpeľňa s WC, fén, minibar, telefón, TV, trezor. V základnej cene ubytovanie typu Superior Beach Bungalov. Ubytovanie vo vyššej kategórii za príplatok.

Maximálne 2 dospelé osoby a 2 deti na prístelke do 12 rokov alebo 3 dospelé osoby na izbe.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Holiday Island Resort & Spa ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 350 042
Dnes 8–16 h

Lokalita

Maledivy

Od 1. 5. 2017 bol zavedený odletový poplatok vo výške 25 USD. Od poplatku sú oslobodené osoby s diplomatickou imunitou a tí tranzitní cestujúci, ktorých číslo letu na prílete a odlete je rovnaké. Poplatok sa tiež netýka osôb, ktoré si letenky s dátumom odletu po 1. 5. 2017 zakúpili pred 1. 2. 2017. Zodpovednosť za výber poplatku nesú letecké spoločnosti.

Maledivy - viac informácií