Adler Family Residence & Aparthotel

  Taliansko, Trentino - Alto Adige, Moena

Rezidence ADLER

  Taliansko, Dolomiti Superski, Južné Tirolsko, Trentino - Alto Adige, Moena, Sella Ronda, Tre Valli, Val di Fassa e Carezza
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Ubytovani

Krásné apartmány poblíž centra Moeny nabízejí luxusní ubytování s velmi bohatým wellness. Stylově a velmi moderně zařízené apartmány s plně vybaveným kuchyňským koutem. Dřevený nábytek a útulné pokoje skýtají ideální příležitost pro dokonalý odpočinek.

Vybavení rezidence

recepce s barem, zahrada, venkovní nábytek, bazén, dětský bazén, wellness, herna, výtah, Wi-Fi v celé rezidenci zdarma, parkovací místo (za poplatek, rezervace není potřeba)

Vybavení apartmánu

koupelna, plně vybvaený kuchyňský kout, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, SAT-TV, lůžkoviny a ručníky, balkón

  • BILO - max 4 osoby - obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, ložnice s manželskou postelí nebo 2 lůžky (spojenými)
  • QUADRI - max 7 osob - obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, 2 dvoulůžkové ložnice, pokoj s rozkládacím dvoulůžkem, 2 koupelny
Sport, relaxace, zábava

krytý bazén, dětský bazén, turecké lázně, tepidárium

Stravování

bez stravy:

  • vlastní
Vzdálenost od centra

300 m od centra města Moena

Vzdálenost od sjezdovky

3 km od lanovky Alpe Lusia, 9 km Ski Center Latemar Obereggen

Vzdálenost od skibusu

50 m od zastávky skibusu

Skipas

SKIPAS ZA PŘÍPLATEK

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Adler Family Residence & Aparthotel ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 3000 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 819
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-rezidence-adler-dolomiti-superski-taliansko-z1905819/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií