TQ Plaza Hotel (ex Adria)

  Čierna Hora, Budva

Hotel ADRIA

    Čierna Hora, Budva
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Název zájezdu dle CK

Hotel ADRIA

Poloha

moderný hotel sa nachádza v samotnom centre mesta Budva, cca 700 m od historického centra. Hotel je situovaný v nákupnom centre TQ Plaza s multikinom a množstvom obchodov a barov.

Vybavenie a služby

reštaurácia, bary, obchody, kaviarne, zmenáreň, terasa, garáž, parkovisko.

Ubytovanie

luxusné priestranné klimatizované 2lôžkové izby so sprchou a WC, SAT TV, Wi-Fi, minibarom a kávovarom na prípravu kávy alebo čaju, telefónom, trezorom, fénom, priestranným balkónom, s možnosťou prístelky. Izba 2(+2) - FAMILY - klimatizovaná 2lôžková izba s rozkladacím gaučom (160 x 200 cm) vhodný pre 2 deti alebo 1 dospelú osobu. Izba 2(+3)  - Delue Suite - 2lôžková izba a denná miestnosť s rozkladacím gaučom a prístelkou (100 x 200 cm) vhodnými pre 3 deti alebo 2 dospelé osoby.

Šport a zábava

slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi (v obmedzenom množstve), 2 vírivky, športové vyžitie podľa miestnej ponuky.

Stravovanie

raňajky formou bufetu, s možnosťou dokúpenia večere (formou bufetu).

Pláž

piesočnatá, cca 350 m.

Doplňujúce informácie

Parkovanie v areáli cca 5€/deň, hradí se na mieste - rezervácia nutná.
Pobytová taxa a poistenie sa hradí na mieste - 1,5 EUR/dospelý/deň, 1 EUR/dieťa 12-18 rokov/deň, 0,50 EUR/dieťa 2-12 rokov/deň.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

TQ Plaza Hotel (ex Adria) ****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 245 124
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-adria-budvanska-riviera-cierna-hora-z1245124/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Čierna Hora

Čierna Hora je menší štát ležiaci pri Jadranskom mori. Väčšina územia je hornatá s vrcholmi presahujúcimi aj 2500 metrov nadmorskej výšky. Pobrežie je dlhé takmer 300 km a tvoria ho piesočnaté a štrkové pláže, kúzelné zálivy a mohutné útesy. Malebnú krajinu dotvárajú dedinky, historické pamiatky, starobylé mestá i moderné prímorské letoviská. Krásy Čiernej Hory sú podobné tým chorvátskym. Veľkou výhodou je však menej rozvinutý turistický ruch a pokojnejšie prostredie. V Čiernej Hore je tiež oveľa viac piesočnatých pláží a miestne destinácie sú letecky oveľa lepšie dostupné. Pobrežie Čiernej Hory je veľmi obľúbené kvôli možnosti potápania, plachtenia a vykonávania všetkých možných vodných športov. Prírodné podmienky krajiny sú veľmi vzácne, menej obývané časti Balkánskeho polostrova všeobecne zaručujú pozoruhodnú faunu a flóru.

Čierna Hora - viac informácií