Adriatic Hotel

  Chorvátsko, Južná Dalmácia, Lapad

Hotel Adriatic

  Chorvátsko, Dubrovnik, Južná Dalmácia, Dubrovník
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

dvouhvězdičkový hotel leží obklopen borovicovým hájem v jižním cípu Chorvatska, v oblasti Dubrovníku, v části zvané Lapad. Oblázková pláž cca 50 m, centrum Dubrovníku 4 km, letiště 23 km.

Ubytování

standartní ubytování ve funkčně zařízených pokojích pavilonového typu hotelu; pokoje (15 m2) s koupelnou a WC, (fén na vyžádání), SAT-TV, wifi zdarma, klimatizace zdarma.

Dvoulůžkový pokoj „park“ bez balkonu (DBL park), bez možnosti přistýlky, strana park/ vnitroblok.

Dvoulůžkový pokoj „moře“ s balkonem (DBL moře) – bez možnosti přistýlky, strana moře (některé pokoje výhled moře nebo částečně).

Jednolůžkový pokoj „park“ bez balkonu (SGL).

Stravování

polopenze – snídaně a večeře formou bufetu.

Vybavení

recepce, restaurace, bar, bar na pláži, parkoviště za poplatek, nedaleko tenisové kurty, vodní sporty, za poplatek lze transfer z/ na letiště.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Adriatic Hotel **
Typ pláže: kamienková, betónové pláty
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 314 023
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-adriatic-dubrovnik-chorvatsko-z1314023/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií