Hotel Aigo Familien & Sportresort

  Rakúsko, Horné Rakúsko, Aigen im Mühlkreis

Hotel AIGO welcome family **** sup.

  Rakúsko, Hochficht, Horné Rakúsko, Aigen im Mühlkreis
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

AIGO uvítacia rodina **** s v Aigen-Schlägl v Hornom Rakúsku Mühlviertel ponúka jedinečnú ponuku na mieru a potrebám celej rodiny. Pre každú vekovú skupinu - deti, dospievajúci a dospelí, záujemcovia o rekreáciu a aktívnych športovcov - tu nájdete: vlastné oblasti a množstvo príležitostí na trávenie času spolu alebo samostatne. Milovníci prírody a športoví nadšenci ocenia miesto uprostred prírody

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Aigen-Schlägl 2 km, Obchod s potravinami: Aigen-Schlägl 2 km, Nákupy: Aigen-Schlägl 2 km, Vlaková stanica: Aigen-Schlägl 3 km, Autobusová zastávka: Aigen-Schlägl 3 km, Letisko: Linz 70 km, Prístav : Linz 70 km, Rezort: 668 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Aigen-Schlägl / Klaffer 11 km, Lyžiarsky vlek: Hochficht 17 km, Lyžiarske stredisko / Lyžiarsky vlek: Hochficht 17 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožiny: na požiadanie, Úschovňa batožín, Recepcia, Sála / Lobby, Posedenie, Čitáreň, Televízna miestnosť, Internetový kútik: bezplatne, WLAN: zdarma, Lyžiareň, Úschovňa bicyklov, Výťah, Parkovisko: \ t zdarma, Raňajková miestnosť, Jedáleň, Reštaurácia, Bar, Kiosk, Terasa, Nočný klub, Nefajčiarske zariadenie, Záhrada, Trávnik, Dáždniky: zdarma, Lehátka: zdarma, Seminárna miestnosť, Konferenčná miestnosť, Obchod s vínom, Kino, divadlo, bowling, teenie oblasť, starostlivosť o deti, telocvičňa, fitness zariadenia, služby a časy, ako sú zverejnené lokálne, Softplay priestor, kuchyňa pre rodičov, práčka a sušička na mieste.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako doplnková posteľná bielizeň vo všetkých typoch izieb, vaňa / sprcha / WC, fén na vlasy, župan na prenájom: bezplatne, papuče na prenájom: bezplatne, balkón / terasa, kúrenie, pohovka: niektoré, Minibar: zdarma, Telefón, SAT TV, WLAN: zdarma, Internet: zdarma, Trezor: zdarma, nefajčiarske.

typy izieb a apartmány

2-4 posteľová vaňa / sprcha / WC / balkón, veľká rodinná izba, moderne a komfortne zariadená, max. 2 dospelí a 2 deti, ~ 23-33 m2.

Fitness, wellness

Wellness zóna: AIGO Wellnessoase, 2.500 m2, 6 rôznych bazénov, sauna, samostatné priestory pre rodiny s deťmi a dospelých (16 rokov), Pre deti od 16 rokov. Krytý bazén, vonkajší bazén: pre deti od 0 rokov musí byť v sprievode dospelej osoby, Krytý bazén: ~ 150 m2, Vonkajší bazén: ~ 200 m2, Parný kúpeľ, Fínska sauna, Samárium, Infračervená kabína, Textil Sanarium s vôňou ( vhodné aj pre deti), oddychová zóna, 2 relaxačné miestnosti s prebaľovacím pultom a relaxačným priestorom, vyhrievaný plyšový kameň, priestor pre dospelých: 5 sáun (fínska sauna, parný kúpeľ s vôňou, soľný parný kúpeľ s 5% fyziologickým roztokom), infra -drevená kabína (Physiotherm), Sanarium s vôňou, Vodopádová sprcha, vedro sprcha, Ľadová fontána, Čajový bar (voda, čaj a jablká zdarma), Letná lúka s výhľadom na Mühlviertel. rodinné wellness centrum: Bazény: rodinný bazén (1,1 - 1,4 m hlboký) so svetelnou terapiou, detský bazén (hĺbka 0,6 m), vyhrievaný vonkajší celoročný bazén (1,02 - 1,32 m hlboko) s nádherným panoramatickým výhľadom do údolia, vírivkami a masážnymi tryskami, Babypool (0,2 m hlboký), letný bazén (vonku), 1 x za pobyt: 1 wellness poukaz v hodnote 20, -, - za rezerváciu ( z hodnoty 50 EUR, -, - za ošetrenie). Otváracie hodiny: lokálne zverejnené.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

Solárium: 12 EUR, - 20 min.

Stravovanie

All Inclusive light, Raňajky: raňajky formou bufetu alebo A-la-carte raňajky, Obedový balíček, Obed formou bufetu: Light-Lunch, káva

Aktivity v cene

Posilňovňa, Stolný futbal, Počítačová hra, Požičovňa sánkov, Telocvičňa, Vonkajší zábavný súd, mládežnícka oblasť, Kino.

Deti

detská postieľka; Detská herňa, Deti Videá, Požičovňa hier, Detské ihrisko, Detské menu, Detský bazén, detské stravovanie pod dozorom, Stolná detská stolička, Kinderclub, Detská výživa, Program Activitiy, teenie area, Cinema, baby supervízia (od 0 do 3 rokov): 18 hodín týždenne, Interiérový Funpark s priestorom Softplay na 3.000 m2, boulderwall, dokonale vybavená posilňovňa, Parcours pre Bobbycars a šlapacie vozy, Interaktívne premietacie hry (pozemný projektor), 1 deti #39;#39; s kuchyňou na varenie a pečenie spolu, Detské hračky, \ t

Domáci maznáčikovia

Euro 20, - za deň splatné na mieste bez jedla.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Aigo Familien & Sportresort ****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 888 803
Dnes 8–16 h

Lokalita

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií