Hotel am Mirabellplatz

  Rakúsko, Salzbursko, Salzburg

Hotel am Mirabellplatz

    Rakúsko, Salzbursko, Salzburg
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Táto nehnuteľnosť bola postavená v roku 1653 pre vtedajšieho arcibiskupa Paríža Lodron a spája historické pôvabné s moderným charakterom. Vďaka výnimočnej polohe sú všetky najobľúbenejšie turistické atrakcie vzdialené len kúsok od hotela.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Mirabellplatz Salzburg, Vlaková stanica: Hauptbahnhof Salzburg 1 km, Autobusová zastávka: Mirabellplatz Salzburg, Letisko: wAMozart Salzburg 10 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožiny, Hala / lobby, WLAN: zadarmo v celom hoteli, 2 vleky, Garáž: platí sa na mieste, Mirabellgarage Euro 15, - denne, Raňajky, Nefajčiarsky objekt.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, vaňa / sprcha / WC, sušič vlasov, klimatizácia: zadarmo, kúrenie, minibar: platí sa na mieste, rádio: cez TV, telefón, SAT TV, WLAN: : zadarmo.

typy izieb a apartmány

1 posteľová vaňa / sprcha / WC, ~ 15 m2, 2-3 posteľová vaňa / sprcha / WC, 20 m2.

Stravovanie

Raňajky, raňajky formou bufetu.

Deti

Detská postieľka: na vyžiadanie a dostupnosť.

Domáci maznáčikovia

Euro 15, - za deň splatné na mieste bez jedla.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 801 744
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií