Hotel Aurora - Brixen

  Taliansko, Trentino - Alto Adige, Brixen / Bressanone

Hotel Aurora - BRIXEN

    Taliansko, Južné Tirolsko, Jižní Tyrolsko
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Hotel Aurora - Brixen je rodinný hotel ve výšce 1.800 m nad mořem s nádherným výhledem. V okolí hotelu se nachází velké množství turistických stezek.

Město St. Andrä vzdáleno 10 km.
Brixen 20 km.
Nejbližší koupaliště v Brixenu, jezero ve Vahrnu 25 km.

A

Ubytování

Vybavení pokojů: vana/sprcha/WC, fén, topení, telefon, SAT TV, WIFI ZDARMA, trezor, župan za poplatek.

A: 2 lůžkový pokoj
B: 2 - 4 lůžkový pokoj - s balkonem

Vybavení

Hotel Aurora-Brixen: recepce, úschovna zavazadel, TV-místnost, jídelna, úschovna kol, kavárna, bar, zimní zahrada, terasa a zahrada s lehátky a slunečníky, parkování zdarma.

 

Aktivity

Wellness 60m? (otevírací hodiny: 16:00 - 18:30) - pára, sauna, finská sauna, vířivka, infračervená kabina, relaxační místnost.

Stolní tenis, stoní fotbal, dětské hřiště, půjčovna kol za poplatek.

Slevy

Děti na 3. a 4. lůžku:

Děti do 4 let ZDARMA.
Děti od 4-10 let sleva 50%.
Osoby od 10 let sleva 15%.

Poznámka

Domácí zvířata nejsou povolena.

Pro děti: dětská postýlka na vyžádání, půjčovna her na recepci, dětské hřiště, možnost dětského menu na vyžádání, vysoká židle.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 876 713
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií