Hotel Austria & Bellevue

  Rakúsko, Tirolsko, Obergurgl

Hotel Austria & Bellevue ****s.

  Rakúsko, Ötztal, Tirolsko, Obergurgl
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Hotely Rakúsko a Bellevue sú dve mimoriadne dobre spravované prvotriedne nehnuteľnosti s tým niečo mimoriadne. Hotelový komplex pozostáva z dvoch budov prepojených podzemným chodníkom. Tichá a ideálna poloha s nádherným výhľadom na pohoria Ötz, jednoducho najlepší východiskový bod pre pešie túry do regiónu.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Obergurgl 500 m, Verejný vnútorný bazén: Sölden 15 km, Nákupy: Obergurgl 500 m, Vlaková stanica: Ötztal-Bahnhof 52 km, Letisko: Innsbruck 100 km, Nadmorská výška: 1930 - 2150 m, Nachádza sa v blízkosti centra.

všeobecné vybavenie

Recepcia, hotelová lobby: s otvoreným krbom a denným barom, salónik, knižnica, salónik, WLAN: zadarmo v celom hoteli, výťah, parkovanie: zadarmo, garáž: Jedáleň: Nefajčiarske, denný bar v hale, veľká slnka naplnená terasa, uvedené zariadenia sa nachádzajú v oboch nehnuteľnostiach.

vybavenie izieb

Detské postieľky vo všetkých typoch izieb, kúpeľňa / sprcha / WC, sušič vlasov, balkón / terasa: na výber, rádio, telefón: telefón s priamou voľbou, satelitná TV, WLAN: zdarma, trezor: bezplatne, izby v hoteli Austria sú rovnaké ako v hoteli Bellevue - hostia sú ubytovaní v oboch budovách.

typy izieb a apartmány

1 posteľ sprcha / WC, A2, ~ 15 m2, 2 lôžka sprcha / WC, Typ A1, 15 - 20 m2, 2-4 lôžkové kúpeľne / sprcha / WC / balkón, Typ A3, 3. a 4. osoba na dvojposteľovej izbe pohovka, ~ 30 m2, 4 lôžková izba 2 FU, kúpeľňa / WC, spálňa s manželskou posteľou, obývačka / spálňa s rozkladacím dvojlôžkovým gaučom, spojovacie dvere, vaňa, samostatná toaleta, Typ A5, ~ 45 m2, 2-4 lôžko vaňa / sprcha / WC, typ A3, 3. a 4. osoba na dvojité rozkladacie kreslo, ~ 30 m2, 1-2 kúpeľne / sprchou / WC, jednoposteľová / single mit kind, typ A2, s možnosťou prístelky, ~ 15 m2 ,

Fitness, wellness

Wellness zóna: ~ 1000 m2, Krytý bazén: Panoramatický vnútorný bazén s centrálnym bazénom, vnútorný bazén 13 x 7 m, Vonkajší bazén: 11 x 8 m, Vyhrievaný s vnútorným vstupom, Parný kúpeľ, Sauna, Bio sauna, Relaxačná miestnosť s vodou postele, solárium, vírivé kúpele, otváracie hodiny: krytý bazén denne od 07:00 do 19:00 hodín, sauny denne od 16:00 do 19:00 hodín, pre rezervácie 7 nocí do 30.04.2020: 1 wellness poukaz vo výške 30, -, - EUR za platiaceho hosťa v cene.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

solárium; Masáže, plávajúca vaňa (Relaxačná vaňa s morskými morskými soľami), Trilógia so Serailbath (Kúpele), Otváracie hodiny: denne od 10:00 do 19:00 hod.

Stravovanie

Polpenzia, uvítací koktail, raňajky formou bufetu: luxusné, raňajky formou bufetu, večere (4 chody): s výberom, šalátový bar, tematické večery: 1 x týždenne farmársky bufet a slávnostná večera v rámci polpenzie, raňajky sú berie sa v jednotlivých hoteloch. Večeru si berú všetci hostia v hoteli Austria.

Aktivity v cene

Posilňovňa, 3 vedené túry týždenne vr. piknik s majiteľmi vyškoleného sprievodcu (piknik alebo obed), priateľský k alergikom / peľ z dôvodu vysokej nadmorskej výšky, Ötztal-Card-Premium po dobu rezervovaného pobytu: Bergbahnen Hochötz, Kühtai, Sölden, Obergurgl, Vent 1 x za deň, denný vstup do Freizeitarena Sölden, všetky vonkajšie bazény v údolí Ötz (Ötz, Sautens, Längenfeld) denne, mýto (ľadovcová cesta a Timmelsjoch) verejnou dopravou - verejná autobusová doprava v celom Ötztali, všetky múzeá v Ötztal (Heimatmuseum Längenfeld, Ötzi-Dorf Umhausen, Turmmuseum Ötz) denne, účasť na rozsiahlom turistickom programe Ötztal, PitPat / Funpark denne, 1 x vstup do Aqua Dome, 1 x vstup do areálu 47, 1 x požičovňa bicyklov (26.06 - 06.09.).

Deti

detská postieľka; Playroom, Childcare: pre deti od 2 do 12 rokov pre hostí oboch hotelov, MON TO FRI od 09:30 do 16:30 hodín.

detska zarizeni za priplatok

Obedový balíček pre deti - miestne ceny.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Austria & Bellevue ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 014 374
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-austria-bellevue-s-otztal-rakusko-z1014374/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií