Bagevleri Hotel

  Turecko, Bodrum, Gümbet

Hotel Bagevleri

    Turecko, Bodrum, Egejská riviéra
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Bagevleri Hotel v oblasti Gümbet. Hotel je situován 200 m od písčité pláže. Nejbližší města jsou Bodrum (2 km) a Gumbet (200 m). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici recepce, klimatizace a vstupní hala. Personál v tomto hotelu mluví anglicky. K dispozici je sezónně otevíraný sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénkem. O vaše pohodlí se postarají osvěžující drinky u bazénového baru. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici za poplatek na pláži a zdarma u bazénu. Z hotelu se snadno dostanete ke autobusovým zastávkám a do středu města. O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí službu probuzení a služku. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí dětský bazének, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Stravování:

Polopenze: Polopenze zahrnuje snídani a večeři.

Sport a volný čas:

Hotel nabízí aktivity, jako jsou biliár či stolní tenis.

Další informace:

Platit u nás můžete Visa. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Bagevleri Hotel ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 280 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 782 359
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-bagevleri-bodrum-turecko-z782359/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií