Hotel Böhmerwaldhof

  Rakúsko, Horné Rakúsko, Ulrichsberg

Hotel Böhmerwaldhof

    Rakúsko, Hochficht, Horné Rakúsko, Ulrichsberg
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Veľmi dobre zariadený hotel Böhmerwaldhof sa nachádza v centre mesta Ulrichsberg a ponúka nádherný výhľad na masív Böhmerwald. Využijete bezplatnú bezdrôtovú sieť WLAN a bezplatné využívanie sauny a infračervenej skrinky. Reštaurácia má tiež terasu a podáva tradičnú rakúsku kuchyňu. Cyklistické a turistické trasy začínajú priamo na predných dverách. Bežkárska dráha je vzdialená 500 metrov a golfové ihrisko Böhmerwald je vzdialené 3 km.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Ulrichsberg 0 m, Verejný krytý bazén: 200 m, Potraviny: 500 m, Nákupy: Rohrbach 16 km, Vlaková stanica: Aigen 6 km, Autobusová zastávka: 200 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Klaffer 5 km, Lyžiarska oblasť / lyžiarsky vlek: Hochficht 8 km, Bežecké lyžovanie: Schöneben 3 km, Lyžiarsky vlek: Nie na mieste.

všeobecné vybavenie

Recepcia, úschovňa batožiny, recepcia, salónik, izba na čítanie, TV miestnosť, salónik, WLAN: zadarmo, úschovňa batožiny, úschovňa lyží, úschovňa bicyklov, Bar: Fleischbeng, Terasa, Pivnica, Záhrada.

vybavenie izieb

Detské postieľky sú k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb: 1 lôžko v každej izbe, vaňa / sprcha / WC, sušič vlasov, balkón / terasa, kúrenie, káblová televízia, WLAN: zadarmo.

typy izieb a apartmány

2-3 lôžková, sprcha / WC / balkón, max. 2 dospelí a dieťa do 12,9 rokov, ~ 20 m2. 1 lôžková, sprcha / WC / balkón, max. 1 dospelý a dieťa do 12,9 rokov, ~ 20 m2.

Fitness, wellness

Sauna: ~ 50 m2, pre deti od 15 rokov. Sauna, Relaxačná miestnosť, Otváracie hodiny: na vyžiadanie.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

Masáže: na vyžiadanie.

Stravovanie

Polpenzia, raňajkový bufet, večera (4 kurzy): výber z menu alebo kulinársky bufetový večer.

Deti

detská postieľka; Playroom, Požičiavanie hier, Detské menu, Detská stolička.

Domáci maznáčikovia

Euro 10, - za zviera / deň splatné na mieste bez jedla.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Böhmerwaldhof ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 8000 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 925 710
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-bohmerwaldhof-hochficht-rakusko-z925710/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií