Hotel Bratislava

  Slovensko, Bratislava

Hotel Bratislava

    Slovensko, Bratislava
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

V bratislavskej mestskej časti Ružinov • 4 km od centra mesta

Ubytovanie

Dvojlôžkové a trojlôžkové izby štandard s možnosťou prístelky • Apartmány na vyžiadanie za doplatok

Stravovanie

Raňajky formou bufetových stolov

Vybavenie a služby hotela

Reštaurácia • kongresová sála • wellness za doplatok • kaderníctvo • Wi-Fi • parkovisko pri hoteli (za poplatok)

Vybavenie izieb

kúpeľňa s WC • SAT TV • sušič na vlasy • Wi-Fi

Poznámka
Balíček 1

CITY BREAK Pobyt na 3 dni / 2 noci pre 2 osoby a 1 dieťa do 12 rokov
1 . deň: príchod do Bratislavy, ubytovanie a voľný program. Odporúčaná prechádzka po historickej časti Starého Mesta (Bratislavský hrad, Parlament, Prezidentský palác, Primaciálny palác, Dóm svätého Martina. Historická budova Slovenského národného divadla, Michalská brána, Stará radnica)


2. deň: po bohatých bufetových raňajkách v hoteli, príchod do osobného prístavu Bratislava (nachádza sa na bratislavskom nábreží rieky Dunaj, len niekoľko krokov od historického centra Bratislavy, medzi mostmi SNP a Starým mostom). Nástup pasažierov začína o 14:15. Obľúbený výlet loďou k zrúcaninám hradu Devín a sútoku riek Dunaja a Moravy s prestávkou na Devíne. Plavba platí v termínoch: 19.04.-01.09. (plavba možná denne -okrem pondelkov), 07.09.-27.10. (plavba možná v dňoch sobota-nedeľa). Odporúčame návštevu hradu Devín, prechádzku v čarovnom okolí Dunaja, ochutnanie Devínskeho ríbezláku alebo miestnej gastronómie
Program plavby:Odchod: Bratislava 14.30 – Príchod: Devín16:00Odchod: Devín 18:00 – Príchod: Bratislava 18:30


3. deň: raňajky, check-out, návšteva bratislavskej ZOO a Dinoparku (vstup v cene pobytu)


0220 665 410 Číslo zájazdu: 963 489
Dnes 8–16 h

Slovensko

Slovensko sa môže pochváliť nádhernou prírodou, v rámci ktorej sú dominantou vysoké pohoria. Vysoké Tatry majú povahu veľhôr, čomu zodpovedá aj ich majestátnosť. Krása hôr vynikne ako v zime, kedy sa premenia na lyžiarsky raj, tak aj v lete, kedy je možné po dobrodružných horských chodníkoch podnikať jednu túru za druhou. Na rôzne možnosti športového vyžitia a aktivít počas celého roka nadväzuje bohatý wellness program miestnych hotelov a kúpeľov. Slovensko, to však nie sú len vysoké hory. Južná časť krajiny v oblasti Podunajskej nížiny je vyhlásenou oblasťou termálnych kúpeľov a wellness komplexov. Turistickým lákadlom je aj naše hlavné mesto. Okrem hradu predstavuje hlavný cieľ turistických návštev aj veľkolepý Dunaj. Vyberte si našu rodnú krajinu ako príjemný cieľ dovolenky s minimálnou dĺžkou cestovania.

Slovensko - viac informácií