Hotel Capri

  Taliansko, Toskánsko, Lido di Camaiore

Hotel Capri

    Taliansko, Toskánsko, Lido di Camaiore
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis letoviska

Oblíbené letovisko Lido di Camaiore je součástí toskánské riviéry Versilia, která je lemována pohořím Apuánských Alp. Jedná se o klidnější středisko, které má ovšem veškeré předpoklady pro strávení příjemné dovolené. V okolí je celá řada zajímavých míst, můžete navštívit přírodní divadlo v parku La Versiliane v sousedním městečku Marina di Pietrasanta, které proslulo zručností místních kameníků. Toto místo je také ideálním výchozím bodem pro návštěvu měst Lucca (cca 35 km), Pisa (cca 40 km) a Florencie (cca 115 km).

Popis objektu

Čtyřpatrový hotel CAPRI*** (Viale Pistelli al Mare) byl postaven v centru letoviska u promenády a přímo naproti moře a pláže. Historie hotelu sahá až do roku 1932, ve kterém byl postaven a během let citlivě zrekonstruován až do dnešní podoby. Součástí čtyřpatrového hotelu je recepce, Wi-Fi ve společných prostorách, hala s TV, bar, 2 restaurace (Sala delle Colonne a Sala Liberty), terasa s výhledem na moře a do okolí, biliár, půjčovna kol, bazén s terasou (vyrobena ze speciální dlažby ze Salenta) a parkoviště (za příplatek). Moderně vybavené pokoje mají vlastní sociální zařízení, fén, TV/LCD, telefon, Wi-Fi, klimatizaci, topení, trezor, mikrovlnnou troubu, minibar a balkon. Pokoje Superior jsou zrenovované, vybavené novým nábytkem a mají výhled na moře. 

, Slevy a zvláštní nabídky

sleva 5% při objednávce do 29.04., min. pobyt 7 nocí

Vzdialenosť od

pláže 20 m, centra s obchody 600 m

Bazén

bazén se solární terasou

Pozícia objektu v letovisku

rušné místo, v první řadě budov u pláže, v centru, u promenády

Vybavenie objektu

recepce, Wi-Fi v objektu, restaurace, bar, ubytovací kancelář

Strava

snídaně formou bufetu, oběd nebo večeře výběr z menu bez nápojů

, bezlepková strava, na vyžádání, vegetariánská strava, na vyžádání

Sport

úschova kol, půjčovna kol

Transfery

transfer z letiště, Pisa, Firenze (na vyžádání, za poplatek), transfer do centra letoviska, Pisa, Lucca, Firenze (na vyžádání, za poplatek)

Ubytovanie

pokoj, Classic - ()
pokoj s manželskou postelí,  možnost 3. lůžka, hlavní budova, balkon, klimatizace, topení, bez patrových postelí, TV, LCD, Wi-Fi na pokoji, telefon, minibar, mikrovlnná trouba, sprcha, (sprchový kout), bidet, fén, parkoviště, 15 €/den, nástupní dny sobota, min. pobyt standardně 7, příjezd od 11:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00
pokoj, Superior - ()
pokoj s manželskou postelí, možnost 3. lůžka, hlavní budova, balkon, výhled na moře, klimatizace, topení, TV, Lcd, Wi-Fi na pokoji, telefon, minibar, mikrovlnná trouba, sprcha, (sprchový kout), bidet, fén, parkovací místo, na vyžádání, 15 €/den, nástupní dny sobota, min. pobyt standardně 7, příjezd od 11:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00

Dalšie informácie k ubytovanie od CK

Vonkajší bazén: nevyhrivany
Klimatizácia: zdarma
Televízia: ano
Balkón: ano
Internet: ano

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Capri ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 510 087
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-capri-toskansko-taliansko-z1510087/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií