Hotel Colonna Park

  Brazília, Rio de Janeiro, Buzios

Hotel Copa Sul *** - Hotel Colonna Park ****

  Brazília, Rio de Janeiro, Buzios, Copacabana
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Program zájazdu : 1. deň ODLET Z VIEDNEZraz na letisku 2 hodiny pred odletom a odlet do Ria.2. deň PRÍLET DO RIO DE JANEIRAPrílet do Rio de Janeira. Transfer do hotela podľa Vášho výberu, ubytovanie.3. - 4. deň RIO DE JANEIRO Raňajky. Pobyt v Rio de Janeiru. Volný čas na kúpanie, opaľovanie, prechádzky či fakultatívne výlety.5. deň RIO DE JANEIRO - BÚZIOS Raňajky. Zhruba trojhodinový transfer do Búziosu, ubytovanie, nocľah.6. - 8. deň BÚZIOS Raňajky. Pobyt v letovisku, volno k pobytu na plážach, vodným športom a fakultatívnym výletom. Možnosť individuálných výletov do blízkych ekologických rezervácií, zapožičanie horského bicykla alebo automobilu.Odporúčame tieto fakultatívne výlety:
OKRUH TURISTICKÝM BUSOM Zhruba trojhodinová jazda po Buziose so zastávkami pri najdôležitejších plážach a na vyhliadkových miestach. Orientačná cena: 70,- USD.
PLAVBA LOĎOU Poldenná plavba loďou po buzioských plážach s možnosťou kúpania. Orientačná cena: 80,- USD.
ARRAIAL DO CABO Celodenný výlet s obedom do oblasti piesočných pláží na myse Arraial do Cabo pri rovnomennej dedinke. Plavba loďou pozdĺž pobrežia. Cestou návšteva rozsiahlych piesočných dún pri Cabo Frío. Orientačná cena: 90,- USD.
RAFTING NA RIEKE MACAÉ Poldenný výlet s kratším raftom po rieke Macaé (obtiažnosť maximálne stupeň III) s miestnym inštruktorom. Rieka preteká hustým porastom atlantického pralesa Mata Atlantica, splavuje sa zhruba päťkilometrový úsek rieky. Obed v cene. Orientačná cena: 110,- USD.
POTÁPANIE Celodenný potápačský výlet s 2 ponormi na niektorú z vyhlásených lokalit v okolí Buziosu. Orientačná cena: od 90,- USD.9. deň BÚZIOS - RIO DE JANEIRORaňajky. Popoludní transfer na letisko v Rio de Janeire a odlet do Viedne.10. deň PRÍLET DO VIEDNE
Popis hotelu Hotel Copa Sul *** 3*

Popis

Obľúbený hotel sa nachádza na veľmi atraktívnom mieste, jeden blok od slávnej pláže Copacabana. V okolí hotela je mnoho butikov, obchodov, reštaurácií, nočných klubov, atď V hoteli je 88 izieb v 16 poschodiach.

Vybavenie

reštaurácia s barom, vonkajší bazén, konferenčná miestnosť

Pláž

piesočná, jeden blok od hotela

Zábava a šport

fitness centrum, vodné športy na pláži

Stravovanie

raňajky, možnosť stravovania a la carte v hotelovej reštaurácii

Vybavenie izieb

klimatizácia, kúpeľňa s WC, TV, telefón, rádio, trezor, minibar

Na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelých + 1 dieťa.

Popis hotelu Hotel Colonna Park **** 2*

luxusný hotel stredomorského štýlu je citlivo umiestnený na nádherné miesto - na pahorok medzi dvoma najkrajšími plážami Búziosu Joao Fernandes a Joao Fernandinho. Vzdialenosť od nábrežnej promenády v centre Búziosu je asi 1 km.

Vybavenie

vyhlásená talianska reštaurácia, ktorá ale ponúka aj brazílske a medzinárodné špeciality, bar, plne vybavené konferenčné centrum

Pláž

piesočná, priamo pred hotelom

Zábava a šport

bazén, sauna, detské ihrisko a sála so stolovými hrami

Stravovanie

ubytovanie s polpenziou

Vybavenie izieb

klimatizácia, kúpelňa sWC, TV, chladnička s minibarom, trezor, telefón a balkón. Väčšina izieb má výhľad na jednu z pláží

Maximálne 3 osoby na izbe.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Copa Sul ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 150 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 819 635
Dnes 8–16 h

Lokalita