Hotel Das Seiwald

  Rakúsko, Tirolsko, Kirchdorf in Tirol

Hotel DAS Seiwald

    Rakúsko, St. Johann in Tirol, Tirolsko, Kirchdorf in Tirol
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Seiwald vás víta s slnečnou panorámou a nádherným výhľadom na impozantný masív Wilder Kaiser. Príďte, dýchajte hlboko a cítiť dobre v rodinnej atmosfére. Nechajte sa rozmaznávať s kreatívnymi jedlami regionálnej kuchyne. Aktívny zážitok z prírody pri pešej turistike a cyklistike alebo príjemnom lyžovaní v Kitzbühelských Alpách. Čarovná chuť na život očarí deti s rôznymi dobrodružstvami a zážitkami z rodinnej dovolenky v meste Kirchdorf-St.Johann. Vychutnajte si wellness dovolenku s celkovou silou Álp.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Kirchdorf 1,5 km, Obchod s potravinami: Kirchdorf 800 m, Nakupovanie: Kirchdorf 1,5 km, Vlaková stanica: St. Johann 3,5 km, Autobusová zastávka: Kirchdorf 150 m, Resort Nadmorská výška: 650 m, / jazero: Kirchdorf 1,5 km, Lyžiarsky vlek: St. Johann i.Tirol 3,5 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožiny, Predsieň, WLAN: zadarmo, Lyžiareň, Výťah, Parkovanie: zadarmo, Reštaurácia, Bar, Terasa, Nefajčiarsky objekt, Terasa, Slnečníky: zadarmo, Lehátka: zadarmo ,

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Sprcha, WC, Sušič na vlasy, Župan na požičanie: zadarmo, Papuče zapožičané: zdarma, balkón / terasa, Gauč, Minibar: SAT TV, WLAN: zadarmo, trezor: zadarmo, Nefajčiarske, poschodová posteľ: V rodinnej izbe.

typy izieb a apartmány

2-4 lôžka sprcha / WC / balkón, panoramatická miestnosť, ~ 35 m2, 5 lôžok 2 izby FU, sprcha / WC / balkón, min. 3 osoby, Rodinné apartmá, ~ 43 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: 350 m2, vnútorný bazén: ~ 60 m2, parný kúpeľ, sauna, infračervená kabína.

Stravovanie

Polpenzia plus, raňajky, popoludňajšie občerstvenie: v kombinácii s koláčovým bufetom v popoludňajších hodinách (16:00 - 17:00 hodín), večera: 5-chodové menu na výber.

Aktivity v cene

požičovňa bicyklov, hosťovská karta, požičovňa batožín.

Deti

detská postieľka; Detské ihrisko, Detská stolička, ~ 800 m Kinderspielplatz, Petting Zoo.

Domáci maznáčikovia

na vyžiadanie, Euro 15, -, - za deň, nie v reštaurácii povolené za poplatok na mieste bez jedla.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Das Seiwald ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 4100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 801 538
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-das-seiwald-stjohannintirol-rakusko-z801538/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií