Hotel Erhart

  Rakúsko, Tirolsko, Sölden

Hotel Erhart

    Rakúsko, Ötztal, Tirolsko, Sölden, Sölden Arena
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
umiestnenie a vzdialenosť

Stredisko: Sölden 200 m, Verejný vnútorný bazén: Freizeitarena Sölden 500 m, Nákupy: 200 m, Vlaková stanica: Ötztal Bahnhof 38 km, Letisko: Innsbruck 80 km, Ľadovec: Rettenbachferner 17 km, Lyžiarske stredisko: Nadmorská výška: 1377 m, Lyžiarske stredisko / Lyžiarske stredisko vlek: Gaislachkogelbahn 300 m, bežky: 200 m, skibus (ďalšia zastávka): 300 m, vstup / lyžovanie mimo: nie, hotel kyvadlová doprava: nie, centrálne umiestnený.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Sála / hala: pohodlne s barom, WLAN: zadarmo, bootovacia miestnosť: sušič lyžiarskych topánok, parkovisko: zdarma, jedáleň, bar: v hotelovej hale, vínna pivnica, všetko nefajčiarske.

vybavenie izieb

Detská postieľka ako dodatočná posteľná bielizeň na požiadanie / za príplatok, kúpeľňa / sprcha / WC, fén, Župan na zapožičanie: zdarma, balkón / terasa, telefón, káblová TV, WLAN: zdarma, trezor: bezplatne, nefajčiarska izba , Kozmetické zrkadlo.

Fitness, wellness

Turecké kúpele, Sauna, Infračervená kabína, Jacuzzi, vstup voľný každý deň (1 x za deň) V dobrodružnom bazéne Freizeitarena - 500 m, Otváracie hodiny: podľa miestneho uverejnenia.

Stravovanie

Polpenzia, welcome drink:, raňajky formou bufetu: luxusné, balené obedy:, šalátový bar, večere (4 chody): labužnícke menu s výberom, tematické večery:, syrový bufet s večerou, špeciálna dietní kuchyňa na požiadanie:.

Aktivity v cene

Posilňovňa, Ötztal Premium karta vrátane.

detska zarizeni za priplatok

Detská postieľka.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Erhart ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 014 317
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-erhart-otztal-rakusko-z1014317/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií