Hotel Gradonna Mountain Resort

  Rakúsko, Tirolsko, Kals am Grossglockner

Hotel Gradonna Kals

  Rakúsko, Tirolsko, Kals am Grossglockner
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Letovisko

Kals am Großglockner

Umístění

Hotel se nachází na slunném a klidném místě v městečku Kals am Großglockner v Tyrolsku. Centrum města vzdáleno cca 2 km.

Hotel

Recepce/velká lobby, restaurace, jídelna, bar, vinotéka, společenská místnost, miniklub (od 3 do 10 let; denně 9:00 - 21:00, s výjimkou sobot), WiFi připojení k internetu, prostor pro úschovu zavazadel, výtah, parkoviště, obchod se sportovními potřebami, kadeřnictví.

Vysoce kvalitní veganské výrobky pro péči o pleť od Magdaleny pro hosty na pokoji.

Pokoje

Překrásné pokoje moderně zařízené, koupelna se sprchou, oddělené WC, TV/sat., rádio, telefon, pantofle a župan k zapůjčení, balkon.

Typy pokojů:
Dvoulůžkový pokoj klassik 
30 m2
Junior suite pro 2 osoby 
39 m2

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu s východotyrolskými specialitami, odpolední svačina. Večeře o více chodech nebo formou bufetu, salátový bufet.

Rekreace

Wellness zóna - bazén, bazén s dětským bazénkem a skluzavkou, finská sauna, biosauna, pára, infrakabina, multifunkční sprcha, solárium, relaxační koutek s lehátky, masáže, kosmetické služby, posilovna.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Gradonna Mountain Resort ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 039 580
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-gradonna-kals-tirolsko-rakusko-z1039580/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií