Grand Hotel Europa

  Rakúsko, Tirolsko, Innsbruck

Hotel Grand Hotel Europa

    Rakúsko, Axamer Lizum, Tirolsko, Innsbruck
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

V hoteli Grand Hotel Europe moderný taliansky hi-tech dizajn usporadúva upokojujúcu tirolskú pohostinnosť na križovatke kultúr medzi Mníchov, Miláno, Zürich a Viedeň. Innsbruck je iba 5-hviezdičkový hotel kombinuje históriu a budúcnosť ako prvú voľbu na početné akcie a konferencie.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Goldenes Dachl Innsbruck 1 km, Vlaková stanica: Hauptbahnhof Innsbruck 200 m, Letisko: Innsbruck 4,5 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, hala / lobby, internetový kútik: zadarmo, WLAN: zdarma, výťah, parkovanie: zadarmo, garáž: platí sa na mieste, verejná garáž so vstupom do hotela, Euro 19, , Reštaurácia: 1 hviezdičková reštaurácia Europastüberl, bar, seminárna miestnosť, využívanie obchodného centra.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Vaňa / sprcha / WC, Fén na vlasy, Klimatizácia, Vykurovanie, Minibar: platí sa na mieste, Rádio, Telefón, SAT TV, WLAN: fajčenie, 1 fľaša minerálnej vody v izbe pri príchode, čajová a kávová stanica na izbe.

typy izieb a apartmány

1 posteľová vaňa / sprcha / WC, Európa Standard, 20-23 m2, 2 posteľová vaňa / sprcha / WC, Europa Standard, 20 - 23 m2, vaňa / sprcha / WC, Europa Comfort, 24 - 28 m2.

Stravovanie

Raňajky, raňajky formou bufetu.

Aktivity v cene

Posilňovňa.

Deti

Detská postieľka.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 813 467
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií