Hotel Hochland

  Rakúsko, Tirolsko, Nauders

Hotel Hochland

    Rakúsko, Tiroler Oberland, Tirolsko, Nauders
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Hotel Hochland je pohodlne a útulne zariadený a nachádza sa v centre mesta Nauders. ,

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Nauders, Verejný vnútorný bazén: Pfunds alebo Graun 10 km, Nákupy: Nauders 20 m, Vlaková stanica: Landeck 45 km, Letisko: Innsbruck 120 km, Resort Nadmorská výška: 1400 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Freibad Pfunds 12 km, Vlek: Mutzkopflift 500 m.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Hotelová hala, Obývacia izba, Čítáreň, Parný čistič, WLAN: zdarma, Boot room, Úschovňa bicyklov, Výťah, Parkovanie: zadarmo, Garáž: splatné na mieste,: Euro 2, - za deň,: Euro 10, - za deň, Parný čistič: zadarmo, Jedáleň, a la carte reštaurácia, Bar, Terasa, Pivná záhrada, Trávnik, Dáždniky: zdarma, Lehátka: zadarmo.

vybavenie izieb

Posteľná bielizeň k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, vaňa / sprcha / WC, Župan na zapožičanie: zadarmo, balkón / terasa, Rádio, Telefón, SAT TV, WLAN: zadarmo, Trezor: : všetky izby Nefajčiarske, všetky izby sú príjemne zariadené.

Fitness, wellness

Wellness zóna: ~ 350 m2 pre deti od 16 rokov. Iba pod dohľadom dospelých. Krytá plaváreň alebo krajina pre voľný čas:, Parný kúpeľ, Sauna, Infračervená kabína, Rímske átrium s vyhrievanými lavičkami, relaxačná zóna s vodnými lôžkami a salónikmi, Chladivá jaskyňa, Bio-bylinná sauna, Solný parný kúpeľ, Oblasť čerstvého vzduchu, Otváracie hodiny: Je to informačná stránka.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

masáže; Otváracie hodiny: na vyžiadanie.

Stravovanie

Polpenzia, welcome drink, raňajky formou bufetu, popoludňajšie koláče a občerstvenie, večere (4 chody): výber z 3 hlavných jedál, šalátový bar, strava: dipl. K dispozícii je diétna kuchyňa, 1 x týždenne večera formou bufetu.

Aktivity v cene

Posilňovňa, Účasť na túrach so sprievodcom, ktoré ponúka kancelária cestovného ruchu,.

Deti

detská postieľka; Hracie automaty, Požičovňa hier, Detské ihrisko, Detské menu.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Hochland ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 2000 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 014 393
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-hochland-tiroler-oberland-rakusko-z1014393/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií