Hotel Loža

  Chorvátsko, Pag, Novalja

Hotel LOŽA

    Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Pag, Novalja
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Název zájezdu dle CK

Hotel LOŽA

Poloha

príjemný hotel v samom centre mestečka Novalja.

Vybavenie a služby

reštaurácia, aperitív bar, zmenáreň, TV miestnosť, parkovisko.

Ubytovanie

2lôžkové izby so sprchou a WC, SAT TV, telefónom, minibarom, s možnosťou prístelky a niektoré s balkónom.

Šport a zábava

plážový volejbal, minigolf, športové ihrisko, požičovňa bicyklov, vodné športy podľa miestnej ponuky.

Stravovanie

raňajky formou bufetu, s možnosťou dokúpenia polpenzie (raňajky a večere formou bufetu) alebo plnej penzie (raňajky a večere formou bufetu, obedy výber z menu)

Pláž

okruhliaková pláž cca 300 m pri hoteli Liburnija, sprchy na pláži.

Doplňujúce informácie

pred hotelom sa nachádza malý rybársky prístav. Prihlasovací poplatok cca 1 EUR/osoba/pobyt a pobytová taxa cca 1 EUR/os./deň - platí sa na mieste. Predaj na vyžiadanie.

Zľavy pre deti

dieťa do 2 rokov bez nároku na lôžko a stravu - ZADARMO. Dieťa do 7 rokov s 2 dospelými - zľava 50 %. Dieťa do 7 rokov bez lôžka so stravou s 2 dospelými - zľava 60 %. Dieťa od 7 do 12 rokov s 2 dospelými - zľava 30 %. Dieťa do 12 rokov s 1 dospelým alebo s 1 dospelým a 1 dieťaťom - zľava 30%. Osoba od 12 rokov na prístelke - zľava 20 %.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Loža **
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 856 569
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-loza-chorvatske-ostrovy-chorvatsko-z856569/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií