Mediterraneo Hotel Residence

  Taliansko, Ligúria, Diano Marina

Hotel Mediterraneo

    Taliansko, Ligúria, Ligúrska riviéra, Diano Marina
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis letoviska

Velké přímořské letovisko Diano Marina leží v oblasti zvané Riviera degli Olivi. Riviéra dostala název podle olivových plantáží, které v této oblasti z větší části nahradily pro celou západní Ligurii tak typické květiny.

Popis objektu

Hotel MEDITERRANEO*** (Via dei Garofani) je součástí komplexu dvou vedlejších budov, v jedné se nachází residence a v druhé hotel. Komplex je umístěn nedaleko od centra letoviska a privátní pláže, je ideální volbou pro klidnou dovolenou. Cca 300 m od hotelu se nachází autobusová zastávka do 50 km vzdáleného Sanrema. Klientům je k dispozici recepce s halou a Wi-Fi, bar, restaurace, společenská místnost s TV/SAT, výtah, prádelna (na žetony), půjčovna kol, prostorné parkoviště a garáž (za poplatek). Součástí komplexu je bazén s dětskou částí (povinnost koupací čepice na ověření v CK) a s prostornou solární terasou vybavenou lehátky. Privátní pláž a park Parco Marino Mediterraneo se vzrostlými stromy, lavičkami, dětským hřištěm, sprchou a převlékacími kabinami, jsou vzdáleny cca 250 m. Hotelové pokoje jsou moderně a vkusně vybaveny, mají vlastní sociální zařízení, fén, TV/SAT, klimatizaci, Wi-Fi, telefon, trezor, minibar a balkon. Některé dvou-třílůžkové pokoje jsou umístěny v depandance (250 m od hotelu), která se nachází v Parco Marino, přímo u hotelové pláže (omezený počet, na vyžádání). Hotel disponuje i čtyřlůžkovými pokoji nebo pokoji Family (dva propojené pokoje), cena na vyžádání v CK.

Vzdialenosť od

pláže 250 m, zastávky autobusu do Sanrema (cca 50 km) 300 m

Bazén

bazén s dětskou částí (povinnost koupací čepice na ověření v CK)

Vybavenie objektu

recepce, výtah, Wi-Fi v objektu, prádelna, 5 €/žeton, restaurace, bar, společenská místnost / salonek, s TV/SAT, ubytovací kancelář

Vonkajšia dispozícia

solární terasa, s lehátky

Strava

snídaně, polopenze nebo plná penze (snídaně formou bufetu, oběd a večeře výběr z menu bez nápojů, zeleninový bar)

, dětské menu, na vyžádání, bezlepková strava, na vyžádání, vegetariánská strava, na vyžádání

Pre deti je možné požičať

dětská židlička, zábrany k posteli

Deti

dětské hřiště, u pláže

Sport

půjčovna kol, zdarma (omezený počet)

Ubytovanie

pokoj, s balkonem - ()
pokoj s manželskou postelí, případně s jednou přistýlkou, některé dvou-třílůžkové pokoje jsou umístěny v depandance (250 m od hotelu), která se nachází v Parco Marino, přímo u hotelové pláže (omezený počet, na vyžádání), balkon, klimatizace, bez patrových postelí, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, minibar, sprcha, (sprchový kout), fén, parkovací místo, (garážové stání), na vyžádání, 5 €/den, parkoviště, zdarma, s omezenou kapacitou, nástupní dny kdykoli, min. pobyt 3 noci, příjezd od 14:00 do 22:00, odjezd 10:00

Dalšie informácie k ubytovanie od CK

Vonkajší bazén: nevyhrivany
Klimatizácia: zdarma
Televízia: ano
Balkón: ano
Internet: ano

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Mediterraneo Hotel Residence ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 180 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 560 438
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-mediterraneo-liguria-taliansko-z1560438/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií