Hotel Moserhof

  Rakúsko, Korutánsko, Seeboden am Millstätter See

Hotel Moserhof

  Rakúsko, Bad Kleinkirchheim, Goldeck Sportberg, Korutánsko, Rakúske jazerá, Millstätter See, Seeboden am Millstätter See
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Novo navrhnutý 4 * rekreačný raj na Vás čaká v srdci Korutánska pri jazere Millstatt. Štýlové prostredie a moderný štandard v kombinácii s rodinnou tradíciou dávajú hotelu svoju osobnosť.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Morské dno 200 m, Verejný krytý bazén: Drautalperle Spittal 4 km, Potraviny: Morské dno 150 m, Nákupy: Morské dno 150 m, Vlaková stanica: Spittal 4 km, Letisko: Klagenfurt 70 km, Mölltaler Gletscher 45 km, stredisko Nadmorská výška: 580 m, Lyžiarsky vlek: Goldeck Spittal 4 km, Skibus (nasledujúca zastávka): pred hotelom - zadarmo, Hotel Shuttleservice: od / do vlakovej stanice.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožiny, Úschovňa batožiny, Spoločenská miestnosť, Salónik, WLAN: zadarmo, Miestnosť na spanie, Lyžiareň, Výťah, Parkovisko: zadarmo, Raňajky, Jedáleň, Reštaurácia, Bar, Kaviareň, , Záhrada, trávnik, Dáždniky: zadarmo, Lehátka: zadarmo, Seminár Room: 70 osôb, Konferenčná miestnosť.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Vaňa / sprcha / WC, Župan na zapožičanie: platí sa na mieste, Euro 8, - flipflops na základe úveru: platí sa na mieste, Euro 5, - / nákup, Kúrenie, , Rádio, Telefón, Satelitná TV, WLAN: zadarmo, Trezor: zadarmo, Nefajčiarske

typy izieb a apartmány

2 lôžka sprcha / WC, Economy, ~ 20 m2, 2-4 lôžková sprcha / WC, Deluxe, ~ 25 m2, 1 Spálňa sprcha / WC, 20 m2, 2 lôžka sprcha / WC, Komfort, cca 20 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 400 m2 Moserhof SichtSPA s panoramatickou relaxačnou oázou na odpočinok a pohodu na strechách Seebodenu, pre deti od 16 rokov, vnútorný bazén: pre deti od 0 rokov, Otváracie hodiny sú uverejnené na mieste. Krytý bazén: ~ 20 m2, parný kúpeľ, samárium, borovica, infračervená kabína, relaxačná miestnosť, čajový bar, Otváracie hodiny: podľa miestneho vysielania.

Stravovanie

Polpenzia, Welcome drink, Raňajkový bufet, Vegetariánske menu, Večera (3 chodby): Menu.

Aktivity v cene

Fitness, Požičovňa bicyklov.

Deti

Detské menu, Detská stolička.

detska zarizeni za priplatok

Detská postieľka: Ca. Euro 10, - za noc.

Domáci maznáčikovia

Euro 15, - za deň splatné na mieste bez jedla.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Moserhof ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 5500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 741 690
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-moserhof-bad-kleinkirchheim-rakusko-z741690/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií