Nefeli Fresh Hotel

  Grécko, Kos, Lambi

Nefeli Hotel

    Grécko, Kos, Lambi
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Nefeli Hotel je situovaný v pokojnom prostredí len 200 m od kamienkovej pláže v letovisku Lambi a len 3 km od kozmopolitného mesta Kos. Ponúka relaxačné voľnočasové aktivity, dobré jedlo a 41 jednoduchých hosťovských izieb spojených s príjemnou pohostinnosťou a vynikajúcími službami tvoriace ideálny základ na objavovanie tejto oblasti. Mesto Kos má nespočetné množstvo pohostinstiev, reštaurácií, mini-trhov a nákupné možnosti. Hlavná pláž Lambi je dvadsať minút chôdze, rovnako ako aj najbližšie pohostinstvá, reštaurácie a bary. Taktiež sa tam nachádza aj mini market.
Vzdialenosť od letiska KGS (Medzinárodné letisko Kos): 24 km.

Ubytovania

K dispozícií sú: štúdiá s možnosťou jednej prístelky, jednolôžkové izby a dvojložkové izby s možnosťou jednej prístelky.
Štúdiá sú s vybavením pre vlastné stravovanie, s kúpeľňou, vaňa (so sprchou), chladnička, kuchynská linka, sušič vlasov, TV, rýchlovarná kanvica a klimatizácia (poplatok na mieste).
Hotelové izby - v izbách sa nachádza kúpeľňa, vaňa (so sprchou), chladnička (zadarmo, na požiadanie podľa dostupnosti), sušič vlasov, TV a klimatizácia (poplatok na mieste). Väčšina izieb/štúdií má balkón s výhľadom na more. Detské postieľky sú na požiadanie. Všetky izby/štúdiá sú nefajčiarske.

Služby hotela

Recepcia, zmenáreň, trezory, internetové služby, požičovňa áut, parkovisko, možnosť platby kreditnou kartou, exkurzie a zájazdy, služba budenia. Bazén, lehátka, slnečníky, spoločenská miestnosť, TV so satelitným príjmom.

Stravovanie

Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky, polpenzia.
Hotel má vynikajúcu reštauráciu, bar pri bazéne, raňajkovú miestnosť, každý týždeň grilovanie a grécky večer.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Nefeli Fresh Hotel ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 824 992
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-nefeli-hotel-kos-grecko-z824992/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií