Nikola Hotel

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Vodice

Hotel Nikola

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Šibenik, Vodice
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
rychly popis

Elegantne zrenovovaný hotel obklopený krásnou záhradou sa nachádza v pokojnej časti Vodíc. Je vhodný pre všetkých, ktorí majú radi oddych, príjemné posedenie na terase, ale radi si zájdu aj do živého centra s obchodíkmi a reštauráciami v úzkych kamenných uličkách mesta. Dovolenku si môžete spríjemniť aj organizovaným výletom do blízkych národných parkov Krka, Kornati a Plitvice, ako aj na ďalšie prekrásne miesta. Oficiálna kategória hotela je 3*.

PODMIENKY VSTUPU DO KRAJINY

poloha

asi 300 m od pláže a približne 1 km od centra Vodíc, kde v letných mesiacoch premáva turistický vláčik.

hotel

na prízemí je reštaurácia a veľká otvorená terasa, dalmatínska konoba, ktorá ponúka jedlá miestnej kuchyne, vnútorný bazén s wellness (v letných mesiacoch uzavretý), detské ihrisko. Bezplatné parkovisko je priamo pri hoteli. Wi-Fi pripojenie je zdarma. Recepcia je otvorená 24 hod. denne. V blízkosti hotela sa nachádzajú tenisové a futbalové kurty, volejbalové a minigolfové ihrisko.

izby

moderné klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, všetky majú kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC, SAT TV s plochou obrazovkou, písací stôl, telefón a minibar. Časť izieb má francúzsky balkón a časť má klasický balkón. K dispozícii je detská postieľka zdarma na vyžiadanie.

stravovanie

raňajky formou bufetových stolov a večere servírované (výber z 3 menu).

plaz

štrková pláž s pozvoľným vstupom do mora vzdialená od hotela cca 300 m. Na pláži sú k dispozícii sprchy. Nájdete tu tiež bary, reštaurácie a kaviarne. Za poplatok: slnečníky a ležadlá na pláži, možnosť vodných športov (vodné bicykle, skútre), tenisové kurty a minigolf.

doprava

autobusová, individuálna

typ stravy

polpenzia

informacie o krajine a stredisku

CHORVÁTSKO

Viac ako tisíc km dlhé jadranské pobrežie medzi Umagom na severe a Dubrovníkom na juhu je už dávno známe ako raj pre milovníkov mora, potápania, dobrého vína a vynikajúcej kuchyne. Dlhé pláže, termálne pramene, mohutné pohoria, či malebné mestá v nížine – to všetko ponúka návštevníkovi Chorvátsko. V neposlednom rade priateľské obyvateľstvo, s ktorým sa dorozumieme aj bez slovníka, je dôvodom k tomu, že Chorvátsko je pre slovenských turistov krajinou číslo jeden.

VODICE
Jedno z najkrajších stredísk na pobreží Jadranského mora sa rozprestiera v malebnej zátoke cca 10 km severne od Šibeniku. Cez deň živé stredisko plné života na rušnej promenáde plnej obchodíkov a stánkov s ovocím, kaviarní a barov, sa večer pri západe slnka mení na romantické mestečko s kamennými uličkami. Nočný život ožíva večer v rôznych kluboch, tanečných terasách a aj na známej Haciende – diskotéke pod holým nebom.

fakultativne vylety

NP Kornati - celodenný výlet loďou do národného parku Kornati.

NP Krka - výlet loďou so vstupom do národného parku

Selo Roca - návšteva usadlosti pre výrobu pršutu, olivového oleja a vína s ochutnávkou.

Základná cena zahŕňa

  • 7x ubytovanie s polpenziou, klimatizácia, TV, Wi-Fi, parkovanie, služby delegáta.

Základná cena nezahŕňa

  • Doprava: KLIM BUS 135 EUR/osoba, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba.
  • Povinné príplatky: pobytová taxa pre osoby od 18 rokov 21 EUR/osoba/7 nocí, pobytová taxa 12-18 rokov 10,50 EUR/osoba/7 nocí.
  • Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5,00 EUR/os./deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň.
  • Nástupné miesta: BA, KE - bez príplatku, PO - 5 EUR, TT, Sereď - 10 EUR, NR, PN, TO - 15 EUR, NM, TN, PE, MI, HE, PP, VT - 18 EUR, BB, ZV, ZH, PD, PB, ZA, MT, LM, PB, PU, RK - 20 EUR.
  • Upozornenie: miestenky nie je možné zakúpiť.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: TURANCAR Travel s. r. o., IČO 55028241.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Hotel Nikola ***
Lokalita podľa usporiadateľa: Severná Dalmácia, Vodice

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Nikola Hotel ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 971 190
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Hotel Nikola
    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Šibenik, Vodice

Cena
483 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 971 190

Pobyt

osoba na pevnom lôžku
2
483,15 €
príplatok za detsku postielku - celá ubytovacia jednotka
0
0,00 €
povinný príplatok za pobytovú taxu - dieťa 12-17 rokov
0
10,50 €

Poistenie

príplatok za cestovné poistenie Komfort (povinný) - osoba
2
31,20 €
príplatok za cestovné poistenie Plus - osoba
0
40,00 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €