Hotel Palata Venezia

  Čierna Hora, Ulcinj

Hotel Palata Venezia

    Čierna Hora, Ulcinj
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Hotel Palata Venezia sa nachádza v 2000 rokov starom opevnení na pobreží mesta Ulcinj a ponúka ubytovanie s výhľadom na more. Piesočnatá pláž je vzdialená 40 metrov a v okolí nájdete tiež niekoľko ďalších pláží.

UBYTOVANIE:

Všetky izby a suity sa nachádzajú v niekdajšom kráľovskom hrade a vynikajú historickým štýlom a jedinečnou atmosférou.

Sú vybavené klimou, TV s plochou obrazovkou, minibarom a písacím stolom. Bezplatné Wi-Fi a spoločná terasa s výhľadom na pobrežie.

Dvojlôžková izba – dvojlôžková izba s minibarom a kúpeľňa

Junior suita – 1 priestranná spálňa, obývacia izba s kuchyňou vybavenou jedálenským stolom, kúpeľňa

Superior suita – 2 spálne, obývacia izba s kuchyňou vybavenou jedálenským stolom, kúpeľňa

STRAVOVANIE: raňajky formou bufetu, obed a večera za príplatok - výber z 2-3 jedál

ŠPORT:
Od mája do októbra môžete relaxovať vo vonkajšom bazéne so sladkou vodou. Užívať slnko si môžete aj na ležadlách umiestnených okolo bazénu. Využitie sauny je k dispozícii každý deň, iba pre hostí hotela od 8.00 do 19.00. Termín si treba rezervovať na recepcii. Fitnesscentrum je k dispozícii 24 hodín denne.

Na kamienkovú pláž Liman Beach sa dostanete pešo za 5 minút. V pešej vzdialenosti sa tiež nachádza piesočnatá pláž Mala Plaža a kamienková pláž Skela. Centrum mestečka Ulcinj je vzdialené 500 metrov. Nájdete tam obchody, kaviarne, bary a reštaurácie. Pláž Velika Plaža je najdlhšou piesočnatou plážou v tejto časti Čiernej Hory a má viac ako 12 km.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Palata Venezia ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 320 137
Dnes 8–16 h

Lokalita

Čierna Hora

Čierna Hora je menší štát ležiaci pri Jadranskom mori. Väčšina územia je hornatá s vrcholmi presahujúcimi aj 2500 metrov nadmorskej výšky. Pobrežie je dlhé takmer 300 km a tvoria ho piesočnaté a štrkové pláže, kúzelné zálivy a mohutné útesy. Malebnú krajinu dotvárajú dedinky, historické pamiatky, starobylé mestá i moderné prímorské letoviská. Krásy Čiernej Hory sú podobné tým chorvátskym. Veľkou výhodou je však menej rozvinutý turistický ruch a pokojnejšie prostredie. V Čiernej Hore je tiež oveľa viac piesočnatých pláží a miestne destinácie sú letecky oveľa lepšie dostupné. Pobrežie Čiernej Hory je veľmi obľúbené kvôli možnosti potápania, plachtenia a vykonávania všetkých možných vodných športov. Prírodné podmienky krajiny sú veľmi vzácne, menej obývané časti Balkánskeho polostrova všeobecne zaručujú pozoruhodnú faunu a flóru.

Čierna Hora - viac informácií