Park Hotel Makarska

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Makarska

Hotel PARK

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Makarska
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Název zájezdu dle CK

Hotel PARK - Pobyt 2021

Poloha

luxusní moderně zařízený hotel přímo u pláže, na živé pobřežní promenádě.

Vybavení a služby

restaurace, terasa, plážový bar, aperitiv bar, kongresové sály, směnárna, sejf na recepci, prodejna suvenýrů, boutique, kadeřnický a kosmetický salón, výtah, parkoviště a garáže u hotelu za poplatek - pouze na vyžádání, platí se na místě cca 60 HRK/den.

Ubytování

moderně zařízené klimatizované 2lůžkové pokoje se sprchou nebo vanou, WC, SAT TV, telefonem, fénem, sejfem, minibarem, WI-FI ZDARMA, set pro přípravu kávy a čaje, s balkonem nebo terasou. Aparmá typu Apt. 2(+1) BM duplex - se skládá ze dvou místností, které nejsou odděleny dveřmi, 2 lůžka jsou umístěny na galerii, v dolní části je rozkládací gauč.

Sport a zábava

vnitřní a venkovní bazén se sladkou vodou, lehátka a slunečníky u venkovního bazénu ZDARMA v omezeném množství (možnost zapůjčení ručníků k bazénu na vratnou kauci), sauna, masáže, fitness, půjčovna kol a silničních skútrů, vodní sporty dle místní nabídky.

Stravování

snídaně formou bufetu, polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

Pláž

oblázková, cca 10 m, vhodná pro děti.

Výhody a benefity

Osobám starším 60 let poskytneme mimořádnou slevu 10 %. V termínech 14.4.-7.5. a 25.9.-9.11. vám u pobytů na 7 nocí poskytneme mimořádnou slevu 15 %. Uvedené slevy nelze uplatnit současně a nelze je kombinovat se slevou za včasný nákup.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Park Hotel Makarska ****
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 30 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 224 524
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-park-makarska-riviera-chorvatsko-z1224524/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií