Salou Sunset Hotel Pierre Vacances

  Španielsko, Katalánsko, Salou

Ohtels Playa de Oro

    Španielsko, Costa Dorada, Katalánsko, Salou
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Úvod

Hotel je situovaný na miernom kopci s výhľadmi do okolia, takmer v centre živého turistického strediska Salou, v blízkosti niekoľkých krásnych, jednoducho dostupných pláží, lemovaných promenádou. V stredisku sa nachádza množstvo obchodov, reštaurácii a nočných klubov. Zábavný park Port Aventura je vzdialený iba 3,5 km.

Poloha

nachádza sa neďaleko rušného centra (800 m) na kopci v kľudnejšej lokalite, blízko 3 piesočnatých pláží, čo hotel predurčuje na strávenie aktívnej dovolenky pre deti i dospelých, medzinárodné letisko v Barcelone je vzdialené 100 km, prístavné historické mestečko s antickými pamiatkami Tarragona 12 km.

Hotel

recepcia, lobby bar, snack bar, bufetová reštaurácia, Wi-Fi pripojenie vo verejných priestoroch, bazén, detský bazén a terasa s ležadlami a slnečníkmi, detské ihrisko, programy pre deti aj dospelých, TV miestnosť, biliard, stolný tenis.

Izby

vkusne a moderne zariadené dvojlôžkové, trojlôžkové alebo štvorlôžkové izby, vybavené sociálnym zariadením (WC, sprcha alebo vaňa, sušič vlasov), balkón alebo terasa, telefón, TV, klimatizácia alebo kúrenie, trezor.

Stravovanie

raňajky, polpenzia alebo plná penzia formou pestrých bufetových stolov (obedy a večere bez nápojov), all inclusive: raňajky, obedy a večere formou bufetových stolov vrátane miestnych alkoholických a nealkoholických nápojov. Hotel ponúka aj stravu vhodnú pre celiatikov.

Pláž

v pešej dostupnosti 3 krásne verejné piesočnaté pláže (300 – 800 m) s pozvoľným vstupom do vody, miestami pri vstupe do mora drobné kamienky, na okrajoch zátok kamene, priezračná voda, plážový servis za poplatok.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Salou Sunset Hotel Pierre Vacances ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 652 430
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-ohtels-playa-de-oro-costa-dorada-spanielsko-z1652430/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií