Hotel Puradies

  Rakúsko, Salzbursko, Leogang

Hotel PURADIES ****sup.

  Rakúsko, Saalbach / Leogang, Salzbursko, Leogang
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožiny, Úschovňa batožiny, Recepcia, Sála / predsieň, Obývacia izba, Knižnica s nádherným výhľadom na Birnhorn, nad 90 m2, vás pozýva na vysnívanie a relax, TV miestnosť, Zimná záhrada, Salón, WLAN: bezplatne, Úschovňa lyží: video monitoring, úschovňa bicyklov, výťah, parkovisko: zadarmo, garáž: zadarmo, raňajková miestnosť, reštaurácia: štýlové prostredie v jednej z našich 5 reštaurácií a izieb, bar: FREIRAUM - zvýraznenie dizajnu v Alpách , Dub o výmere 120 m2. 16.000 drevnej kocky. 42 metrov dlhá. Vysoká 5 metrov. Art. Nábytok. Salónik a bar, fajčiarsky a športový bar BOWLER HAT - zažite spolu kvalitný tabak alebo športové podujatia. Na viac ako 50 m2 je zabezpečené pre rôzne aktivity, Kaviareň, Terasa, Nefajčiarske objekty, Vináreň: Vináreň 150m2, Pivná záhrada, Záhrada, Trávnik, Dáždniky: zdarma, Lehátka: zdarma, Seminárna miestnosť, Konferenčná miestnosť , Denná tlač, GREISSLEREI poskytuje na 150 m2 kulinárske špeciality tejto triedy. Tu sa najlepšie víno stretáva s regionálnymi pochúťkami. Pralinky od vlastného výrobcu.

Fitness, wellness

Wellness zóna: ~ 800 m2, Pre deti od 15 rokov. Iba pod dohľadom dospelých. Vonkajší bazén: Prírodné jazero na kúpanie, ~ 1000 m2, borovicová parná sauna, skalná sauna, bylinná sauna, fínska sauna, relaxačná miestnosť: na 2 podlažiach, stredobodom konceptu SPA Puradies SPA je kúpeľný dom 39;39; Innere Mitte 39;39;. Jedinečné slnečné luxusné miesto s 360 ° výhľadom na oblohu, štyri moderné zážitkové sprchy, dve s infračerveným svetlom.

Popis

Nenápadní, zredukovaní a čistí sa Puradies prezentuje pred úchvatným pozadím Birnhornu. Malá dedina s pridruženou infraštruktúrou svieti ako harmonická jednotka. Miesto, kde sa môžete cítiť dobre a tráviť čas, cítiť sa ako doma a užívať si. Nespočetné množstvo nahliadnutí, názorov a tiež prehľad toho, čo je možné. Veľkosť stránky ponúka obrovské množstvo slobody, ktorá oživuje všetkých duchov. Veľkorysosť krajiny nevyžaduje žiadne inscenovanie, je to iba scenéria snov. Umenie sa spája s tradičnými remeslami, ktoré ožívajú pomocou špičkových technológií. Rovnako ako bar Freiraum s jeho 16 000 vyrobenými časťami z dubovej kocky, je majstrovským dielom spolupráce tradičných roľníckych poznatkov, vysokej zručnosti a použitia brilantnej technológie. Súkromné kúpele namiesto wellness. Súkromné útočisko v Leogangu s charakterom súkromného, skrytého a jediného.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum mesta: Leogang 2,5 km, Obchod s potravinami: Leogang 500 m, Nákupy: Leogang 500 m, Vlaková stanica: Leogang 1,5 km, Zastávka autobusu: Leogang 700 m, Letisko: Salzburg 60 km, Letovisko: 900 m, Lyže plocha / lyžiarsky vlek: Steinbergbahn 150 m, beh na lyžiach: 0 m, skibus (ďalšia zastávka): 600 m, vstup / lyžovanie von: áno.

vybavenie izieb

Detské postieľky ako prístelky do všetkých typov izieb, kúpeľňa / sprcha / WC, sušič vlasov, župan na zapožičanie: zdarma, Heaven SPA prenájom wellness taška s mäkkým županom / uterákmi / dreváky po celú dobu pobytu, papuče na zapožičanie: zadarmo za poplatok, balkón / terasa: na výber, Kúrenie, Pohovka: niektoré, Minibar: čiastočne, za poplatok, Telefón, SAT TV, WLAN: zdarma, Bezpečný: zadarmo, Nefajčiarsky.

typy izieb a apartmány

2-posteľová vaňa / sprcha / WC, Genießerzimmer, ~ 25 m2, 2-3 lôžkové sprchy / WC / balkón, Apartmán typu Deluxe, obývačka / spálňa s rozkladacou pohovkou alebo rozkladacou pohovkou, Masážne sprchy, klimatizácia, Kávovar Nespresso, ~ 35 m2.

Stravovanie

Polpenzia, uvítací nápoj, raňajkový bufet: originálne organické raňajky Leoganger s najlepšími regionálnymi produktmi, miestnymi poľnohospodárskymi produktmi, organickým chlebom, vlastnou produkciou, ako je napríklad populárny organický džem Sissis, popoludňajšie občerstvenie: čerstvé domáce koláče a občerstvenie o 14:00 do 16:30 hod., večera: jemný výber 4-5 chodových programov na večeru s regionálnymi špecialitami, na požiadanie špeciálne menu pre ľudí s alergiami a neznášanlivosťou.

Aktivity v cene

Posilňovňa: Posilňovňa

Deti

detská postieľka; Detská herňa: Kryté detské a mládežnícke herne s rozlohou 150 m2, Detské ihrisko, Detská stolička, Starostlivosť o deti: na požiadanie.

Domáci maznáčikovia

na vyžiadanie, 30, - EUR za noc splatné na mieste bez jedla.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 167 477
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií