Hotel Residence Patrizia

  Taliansko, Piemonte, Cannobio

Hotel Residence Patrizia

    Taliansko, Piemonte, Talianske jazerá, Cannobio, Lago Maggiore
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Hotel-Residence Patrizia se nachází v městě Cannobio, cca 50 m od břehu jezera Maggiore a cca 500 metrů od centra města. Je vzdálen 20 minut jízdy od města Locarno a 6 km od města Brissago. Do města Verbania dojedete autem za 30 minut. Hotel-Residence Patrizia má přátelskou a elegantní atmosféru, nabízí světlé a prostorné pokoje. V hotelové restauraci si můžete vychutnat vynikající italská jídla.

jezero Lago Maggiore cca 50 m
pláž Conobbio cca 250 m
centrum města a nákupní možnosti cca 50 m
pláž Canobbio cca 280 m

A

Ubytování

Recepce, úschova zavazadel, WI-FI (zdarma), úschovna kol, výtah, parkoviště (zdarma dle dostupnosti), garáž (zdarma dle dostupnosti), restaurace, bar, terasa, prostory na opalování, slunečníky a lehátka (zdarma dle dostupnosti).

Pro děti: dětská herna, vysoká židle, dětská postýlka na vyžádání za poplatek.

Vybavení

Pokoje jsou vybaveny: vlastní koupelnou (vana/sprcha, WC, fén), pantofle (možné k zapůjčení zdarma), balkon/terasa, klimatizace, topení, minibar (za příplatek), SAT TV, WI-FI, trezor

TYP A: 2 lůžkový pokoj - 25m2 

TYP B: 3-4 lůžkový pokoj - 42m2 - maximální obsazenost 2 dosp. + 2 děti do 18 let

Aktivity

Venkovní bazén (částečně krytý): 200 m2 (děti pod dohledem dospělé osoby).  

Stolní tenis, minigolf.

Za poplatek: půjčovna kol (cca 50 m od hotelu).

Slevy

Osoby na 3. a 4. lůžku:

Děti do 5 let ZDARMA.
Děti od 5 - 12 let sleva 50%.
Osoby od 12 let sleva 20%.
Poznámka

Dětská postýlka na vyžádání za poplatek.

Domací mazlíčci na vyžádání za poplatek.

Pobyt

Jiná délka pobytu možná na ověření.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 900 842
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií