Hotel Santon

  Česko, Juhomoravský kraj, Brno

OREA RESORT SANTON

    Česko, Juhomoravský kraj, Brno
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Poloha

moravská metropole Brno nabízí svým hostům mnoho kulturních a historických památek např. katedrálu sv. Petra a Pavla, Zelný trh, Kapucínskou hrobku, Starou a Novou radnici, hrad Špilberk. V okolí lze navštívit řadu hradů a zámků, jedinečné jeskyně Moravského krasu, bojiště u Slavkova a to vše v dosahu půldenního až jednodenního výletu. Zrekonstruovaný hotel se nachází v krásném přírodním prostředí areálu Brněnské přehrady pouhých 20 minut jízdy do centra města. Zastávka tramvaje se nachází 400 m od hotelu.

Koupání

Krytý hotelový bazén (12 x 4 m), mělký osvěžovací bazén na terase hotelu. Brněnská přehrada - 100 m od hotelu (vstup do vody různý - tráva, písek, kameny, mola).

Vybavení

restaurace, denní bar, terasa s výhledem na přehradu a mělkým osvěžovacím bazénem, wellness centrum (bazén, whirlpool, sauny, parní lázeň, možnost masáží), fitness, víceúčelové hřiště (tenisový kurt), nehlídané parkoviště.

Služby

Ubytování se snídaní nebo polopenze (dle zvoleného termínu).

Speciální nabídka

Jednorázový vstup do hotelového wellness s bazénem 2 hod/den ZDARMA (bazén, whirlpool, sauny a parní lázně). Parkování na hotelovém parkovišti ZDARMA. WiFi internet ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Minimální délka pobytu: v období 25.12.-30.12.23, 29.3.-1.4.24, 28.6.-1.9.24 2 noci v ostatním období 1 noc. Možný pobyt se psy za poplatek 400 Kč/noc. Možná změna cen v souvislosti s upřesněním termínu konání velkých veletrhů a sportovních akcí. Pobytová taxa 45 Kč/os/den, se hradí na místě.

Základná cena zahŕňa

  • Ubytování: 1 a 2-lůžkové pokoje DELUXE, možnost přistýlky pro děti, hygienické zařízení, klimatizace, minibarová lednička, fén, LCD TV, telefon, WiFi internet, trezor, čajový a kávový set s rychlovarnou konvicí, balkon. Stravování: snídaně nebo polopenze (dle zvoleného termínu v období 29.3.-1.4.24 a 28.6.-1.9.24 jen pobyty s polopenzí).

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (ak sú vyžadované)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: TIPATOUR zájezdy, s.r.o., IČO 27743896.
Názov hotela podľa usporiadateľa: OREA RESORT SANTON ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Brnensko, Brno

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 958 998
Dnes 8–16 h

Česko

Česká republika ponúka neobmedzené množstvo pozoruhodností a cieľov, ktoré možno navštíviť a obdivovať nielen raz, ale aj opakovane. Vďaka svojej priaznivej polohe sa stala centrom vyspelého kultúrneho diania už približne pred 1500 rokmi. Tomu zodpovedajú mnohé cenné historické pamiatky, z ktorých dvanásť je zapísaných v zozname svetového dedičstva UNESCO. Skutočnou matkou miest je bezpochyby Praha. Na mnohých miestach krajiny nájdete čarovnú prírodu. Väčšina hlavných hrebeňov hôr je navyše veľmi dobre zachovaná a spadá pod najvyššie stupne ochrany, najmä v Krkonošiach a na Šumave. V lete sa v Česku môžete na mnohých miestach kúpať, v zime máte k dispozícii veľký výber lyžiarskych stredísk, ktoré nájdete napríklad v Jeseníkoch a Krkonošiach. Nech už sa vydáte v rámci krajiny kamkoľvek, dovolenka v Českej republiky má vždy rodinný charakter. Všade sa navyše ľahko dohovoríte, preto sa u našich západných susedov budete cítiť ako doma.

Česko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

OREA RESORT SANTON
    Česko, Juhomoravský kraj, Brno

Cena
110 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 958 998

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
110,30 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
5,88 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
3,63 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €