Hotel San Remo

  Taliansko, Abruzzo, Villa Rosa

San Remo

    Taliansko, Abruzzo, Alba Adriatica
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Doporučení

Letošní novinkou v naší nabídce je moderní hotel San Remo v letovisku Villa Rosa. Hotel leží v klidnější části letoviska a od pláže jej dělí krásná zahrada s palmami a piniemi. Malebnou procházkou po pobřežní promenádě se lze dostat do centra s mnoha obchody a resturacemi.

GPS

42.846768, 13.928688

Pláž

Písčitá hotelová pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází 50 m od hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA V RÁMCI LIGHT ALL INCLUSIVE ZDARMA.

Poloha

Hotel se nachází cca 50 m od pláže v letovisku Vila Rosa a od jeho samotného centra je vzdálený 300 m.

Stravování

Soft all inclusive. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů. Obědy a večeře výběr ze tří menu, první a druhý chod servírovány, předkrmy a saláty formou bufetu. Speciální nabídka pro vegetariány, vegany a nejmenší.

Ubytování

Vkusně zařízené pokoje mají vlastní sociální zařízení (sprcha, wc, fén), klimatizaci, trezor, TV a balkon nebo terasu. Pokoje s výhledem na moře jsou na vyžádání za příplatek. Možnost jedné nebo dvou přistýlek.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí,klimatizovaná restaurace, bar, půjčování kol a parkoviště.

Název

San Remo

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel San Remo ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 266 871
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-san-remo-abruzzo-taliansko-z1266871/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií