Hotel Schloss Münichau

  Rakúsko, Tirolsko, Reith bei Kitzbühel

Hotel + Chalet Schloss Münichau

    Rakúsko, Kitzbühel / Kirchberg, Oberpinzgau, Tirolsko, Reith bei Kitzbühel
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Hotel Schloss a Chalet Schloss Münichau je zámecký komplex, který se skládá z ubytování na zámku a v přelehlého historického objektu. Romantický, pohádkový zámek Münichau z 16. století je klenotem městečka Reith u Kitzbühelu na klidném místě na předměstí. Chalet Schloss Münichau naleznete asi 20 m od zámku,. Centrum 1 km, veřejný krytý bazén Aquarena Kitzbühel 5 km, koupání v jezeře Schwarzsee 1 km, obchody 1 km,zastávka autobusu před hotelem, golf 7 km, nadmořská výška 800 m.A

Ubytování

Hotel Schloss:
Možnost dětské postýlky ve všech pokojích, vana nebo sprcha/WC, fén, kabel-TV, nekuřácké. Všechny pokoje jsou romanticky a moderně vybaveny se zámeckým šarmem.
A: 2 lůžkový pokoj(18m2)
B: 2 - 3 lůžkový pokoj(22m2)

Chalet Schloss:
Možnost dětské postýlky ve všech pokojích, vana nebo sprcha/WC, topení, kabel-TV, nekuřácké. Všechny pokoje byly nedávno zrenovovány a vyplněny novým nábytkem ve starším stylu jako na zámku.
C: 2 lůžkový pokoj(14m2)
D: 2-3 lůžkový pokoj(20m2)

Vybavení

část hotel: recepce, lobby, zimní zahrada, salon, WIFI zdarma v celé budově kromě restaurace, lyžárna, sušárna bot, výtah, parkoviště zdarma, jídelna, restaurace, bar

část chalet:společenská místnost s WIFI

Aktivity

venkovní nevyhřívaný bazének v zahradě(30m2)

Slevy

děti na 3. lůžku do 7 let 100%, 7 - 13 let 50%, 13 - 15,9 let 30%

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Schloss Münichau ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 2500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 229 189
Dnes 8–16 h

Lokalita

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií