Club Esse Shardana Village Hotel

  Taliansko, Sardínia, Santa Reparata

Club Esse - Shardana

    Taliansko, Sardínia, Santa Reparata
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Vybavení

bazén, vonkajší bazén, parkovisko, wi-fi, psy povolené, TV, trezor, klimatizácia, animácie, plná penzia, výhľad na more, Family hotel,

Popis

Hotel Shardana sa nachádza asi 150 metrov od piesočnatej pláže s pozvoľným vstupom do mora a asi 3 km od krásneho mesta Santa Teresa di Gallura. Na pláži je k dispozícii plážový servis. Približne 1 km od hotela sa nachádza známa pláž Due Mari. Hotel zabezpečuje kyvadlovú dopravu do mesta Santa Teresa di Gallura (vo vopred určených časoch).
Hostia sa môžu ubytovať v krásnych izbách v menších samostatných domčekoch s vlastnou kúpeľňou a verandou. Izby sú vybavené klimatizáciou, stropným ventilátorom, TV, minibarom a sušičom vlasov. Na požiadanie je možné zabezpečiť bezbariérovú izbu.
Hotel má recepciu, Wi-Fi pripojenie na internet vo verejných priestoroch, bazén so slnečníkmi a ležadlami (prístup z ubytovania k bazénu je po schodoch), piano bar, animačný program pre dospelých (v taliančine - večerné predstavenia, športové aktivity), animačný program pre deti (v taliančine, pre deti od 3 do 12,99 rokov), vonkajšie parkovisko (obmedzená kapacita) a klimatizovanú reštauráciu.
Stravovanie je formou plnej penzie (FB): raňajky, obedy a večere formou bufetu. K obedu a večeri sa podávajú nápoje (voda, miestne víno, ľahké pivo). Pobyty sa začínajú večerou. V jedálni sa nachádza aj špeciálny jedálenský kút pre najmenšie deti do 3 rokov, kde môžu rodičia pripraviť svojim deťom obľúbené jedlá. Na požiadanie je možné zabezpečiť pobyt len s polpenziou.
Na požiadanie je možné ubytovať v izbe jedno malé domáce zviera s maximálnou hmotnosťou do 20 kg za poplatok 10 EUR na deň. Domáce zvieratá nie sú povolené v spoločných priestoroch. Hostia musia na konci pobytu zaplatiť povinný poplatok za upratovanie domáceho zvieraťa. Žiadosť o pobyt s domácim zvieraťom je potrebné podať pri rezervácii.
Hostia starší ako 3 roky musia v rezorte povinne zaplatiť klubovú kartu (7 EUR/deň). Deti mladšie ako 3 roky platia povinnú detskú kartu (10 EUR/deň). Deti do 3 rokov platia na mieste aj denný poplatok 10 EUR/deň.

DBL Room + FB double(2)

dvojlôžková izba, kúpeľňa, klimatizácia, TV, trezor, minibar, sušič vlasov.

TPL Room + FB triple(3)

dvojlôžková izba s možnosťou prístelky pre 3. osobu, kúpeľňa, klimatizácia, TV, trezor, minibar, sušič vlasov.

QPL Room + FB quadruple(4)

dvojlôžková izba s prístelkami pre 3. a 4. osobu (môžu byť poschodové postele), kúpeľňa, klimatizácia, TV, trezor, minibar, sušič vlasov.

Vzdialenosť k moru: 150[m]

Základná cena zahŕňa

Cena DBL Room + FB double(2) zahŕňa:
  • obliečky a uteráky, plná penzia,
Cena TPL Room + FB triple(3) zahŕňa:
  • obliečky a uteráky, plná penzia,
Cena QPL Room + FB quadruple(4) zahŕňa:
  • obliečky a uteráky, plná penzia,

Základná cena nezahŕňa

Cena DBL Room + FB double(2) nezahŕňa:
  • Povinné poplatky: klubová karta, pobytová taxa,
Cena TPL Room + FB triple(3) nezahŕňa:
  • Povinné poplatky: klubová karta, pobytová taxa,
Cena QPL Room + FB quadruple(4) nezahŕňa:
  • Povinné poplatky: klubová karta, pobytová taxa,

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Italieonline s.r.o., IČO 27614140.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Club Esse - Shardana ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Sardínia, Santa Teresa Gallura

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Club Esse Shardana Village Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá, skalnatá
Vzdialenosť od pláže: 120 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 984 723
Dnes 8–16 h

Lokalita

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Club Esse - Shardana
    Taliansko, Sardínia, Santa Reparata

Cena od
583 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 984 723

Pobyt

celá ubytovacia jednotka
1
1 166,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
19,60 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,10 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €